Book underholdning som tager hensyn til COVID-19.

Ja. Du kan sagtens booke levende underholdning til din fest, som tager hensyn den nye virkelighed under COVID-19.

Med engangsrekvisitter, afsprittede hænder og højt humør optræder tryllekomiker Peter Jakobsen til private fester og firmaarrangementer. Peter har de sidste fire måneder rejst land og rige rundt med sit corona-venlige show hjemme i folks stuer, selskabslokaler og ude i firmakantinerne.

 jeg har her under corona-perioden optrådt til omkring 70 mindre fester. Alle steder, jeg har været, tager folk corona-situationen alvorligt samtidigt med de vil feste. Det at være sjov mand er blevet vigtigere end nogensinde, siger Peter og fortsætter. Folk har virkelig brug for at grine og være sammen. Og for en tid få verdens problemer tryllet væk.

Peter er en af landets mest rutinerede underholdere med mere end 5000 shows bag sig. Han har ændret sit show, så det er helt corona-sikkert. Rekvisitterne er til engangsbrug – bortset fra en saks, som ligesom Peter sprittes grundigt af før og efter.

Peter optræder fra et sted i lokalet med afstand til de nærmeste. Herfra tryller og joker han med hele selskabet. Det er stadig sjovt og nu samtidigt med, at det nu er trygt og corona-sikkert.

Mere om Peter og hans show her:
www.tryllekunstner.dk