Peter anbefaler David T

Jeg kan på det kraftigste anbefale David, da han er et supertalent indenfor trylleri og komik. Måske har du endnu ikke hørt om ham, for han lige er hjemvendt fra udlandet.

David her på en scene. Han optræder også i dagligstuer.
David her på en scene. Han optræder også i dagligstuer.

Publikum i centrum

Med publikum i centrum vil David ryste selskabet sammen, bringe energien op i arrangementet og give konfirmanden, fødselaren, jubilaren og deres gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Din optræden var en kæmpe succes – og vi har bare fået så meget ros og positiv feedback for vores fest og specielt det geniale indfald, som min kones mand fik med hensyn til at hyre en tryllekunstner. Det rystede hele selskabet sammen. Mange var begejstrede for din uhøjtidelige og humoristiske stil.  Jesper Nielsen, 2 x rund fødselsdag

15 års erfaring

I over 15 år har David optrådt ved en bred vifte af forskellige arrangementer og fester. Hans optræden har fokus på at fange energien og stemningen i lokalet og levere underholdning med stil, charme og naturlig lethed – med en underspillet intelligent humor.

david-tholander-sh
David helt tæt på publikum

David indfriede alle forventninger og flere til. Vi oplevede at han havde sat sig ind i hvad det var for unge mennesker han skulle underholde og hvad anledningen for arrangementet var. De følte sig helt særlige. Til arrangementet deltog børn, unge og voksne. David havde en rigtig god kontakt til alle aldersgrupper og skabte overraskelse og glæde. Jeg vil til en hver tid anbefale ham til andre.  Bente Nielsen, De 4 Årstider

To forskellige typer underholdning

Trylleri med humor udgør kernen i alle Davids shows.

STAND-UP Showet er underholdning for hele selskabet samtidigt. Oftest med en varighed af ca. 30 min. (varigheden kan tilpasses i forhold til det givne arrangement). Det foregår altid med god kontakt med publikum, hvor alle skal have det sjovt.

CLOSE-UP er en mere intim og personlig form for optræden, hvor David tryller for mindre grupper ad gangen. Her inviteres til endnu mere interaktion med tilskuerne som oplever det uforklarlige på ekstraordinært tæt hold.

Det er muligt at kombinere stand-up show med close-up. Kontakt mig, og vi finder den bedste løsning til jeres fest.

Kontakt David

Mobil: 60 66 86 16

Email: info@davidt.dk

 

Hvem er David Tholander

David Tholander er 29 år og har tryllet siden han var 10 år. Han er uddannet på den anerkendte teater- og klovneskole École Internationale du Théâtre Jacques Lecoq i Paris og  University of Dance and Circus i Stockholm. Og derudover har han en bachelor i kommunikation ved Aalborg Universitet

David er nu fuldtidstryllekunstner og skuespiller. Han optræder i både ind- og udland.

Støttet af Statens Kunstfond

Fra Davids trylle-kunst-projekt
Fra Davids trylle-kunst-projekt

David Tholander er den første danske tryllekunstner nogensinde, som har modtaget støtte fra Statens Kunstfond. Han lavede et kunst-projekt med lyd, tryllekunst og bevægelse.

David Holder foredrag om hjernen

Fra foredrag om hjernen med hans søster, som er psykolog
Fra foredraget om hjernen med hans søster. En tryllekunstner og psykolog forklarer alt

Sammen med sin søster har David lavet en foredrag om hjernen og hvor let den vil bedrages.

Læs mere om David Tholanders projekter på hans hjemmeside