Oplev hvad en sjov tryllekunstner gør ved jeres julefrokost.

Julefrokost underholdning på en restaurant

Interaktive tryllekunster hvor alle i firmaet involveres mest muligt og kollegaer oplever hinanden på slap line som stjerneaktører.

 • Underholdning i topklasse Peter optrådte til min 60 års fødselsdag og leverede en topprofessionel underholdning med masser af grin og måbende ansigter. Du er fantastisk dygtig - jeg er meget glad for min beslutning om at hyre dig til festen. God fornøjelse til alle jer der vælger at gøre det samme.

  Jyotima Gustavsen Avatar
  Jyotima Gustavsen
  02 dec 2019
 • Virkeligt sjovt show! Peter er god til at improvisere og benytte sig af det, som sker i øjeblikket mellem ham og publikum. Peter sætter sig ind i, hvem hans publikum er og målretter showet efter det, hvilket er skønt. Vi benyttede ham til et firma-arrangement, og det passede godt. Dejligt at grine med kollegaer. Kan varmt anbefale Peter til både arbejde- og fest-arrangementer

  Trine Frederiksen Avatar
  Trine Frederiksen
  30 sep 2019
 • Klart en god underholdning og show, og meget pædagogisk, så selv selskabets mindste kan være med og hygge sig.
  Når showet er slut, har man en fornemmelse af, at man gerne ville have haft endnu mere, og at tiden er fløjet afsted for hurtigt.

  Kan klart anbefales.

  Marta Maria Stawska Avatar
  Marta Maria Stawska
  19 sep 2019
 • Fantastisk underholdning. Super ide til at sætte en fest i gang med. Vores gæster var meget imponeret.

  Helle Errild Avatar
  Helle Errild
  26 jun 2019
 • 1000 tak for fantastisk underholdning ved vores datters konfirmation.
  Det var lige prikken over I’et og som at have et es i ærmet, at kunne trække kaninen op af hatten og overraske vores datter med dit underholdende indslag.
  Det var så sjovt!
  Du er super underholdende, dygtig og sjov. De bedste anbefalinger skal lyde herfra og vi håber at se dig igen en anden gang.

  Linda Nielsen Avatar
  Linda Nielsen
  07 maj 2019
 • Hold nu kæft du er dygtig.. Vi var virkelig underholdt, og jeg er stadig i chok over det du kan, vi fatter simpelthen minus🤭🤣😀 jeg kan kun sige pæne rosende ord om dig, håber helt klart at se dig igen🤩

  Malia Sødal Astrup Avatar
  Malia Sødal Astrup
  08 apr 2019
 • Super sjov og meget professionel Jeg havde booket Peter Jacobsen til et Kundearrangement i min tøjbutik, og kan kun anbefale andre at prøve det samme. Det var et helt fantastisk indslag, kunderne og ikke mindst vi fik virkelig rørt lattermusklerne og trylleriet var meget professionelt.

  Pia Studsgaard Avatar
  Pia Studsgaard
  26 mar 2019
 • Jeg tog en chance og bookede Peter til min 40 års fødselsdag i lørdags. Han underholdte så alle mine gæster grinede og inkl. mig selv. Peter gjorde at tiden fløj afsted og vil med 100% anbefale Peter til andre. Tusind tak for super fantastisk underholdning. Og tak fordi du kunne komme og underholde. 😂😂😂👍👍👍🤗🤗

  Mathilde Vendelboe Sørensen Avatar
  Mathilde Vendelboe Sørensen
  05 mar 2019
 • Vi havde Peter ude at underholde til vores fest i lørdags. Det var en 60 års fødselsdag med gæster fra 11-83 år. Stor success, masser af grin og flot trylleri. Kan varmt anbefales.

  Jette Mouritzen Avatar
  Jette Mouritzen
  15 jan 2019
 • Vi havde Peter ude til vores søns konfirmation d.28/4-18. Vidste egentlig ikke hvad vi skulle forvente, selvom vi kun havde læst positive anmeldelser om Peter.Men vi blev virkelig i den grad positivt overrasket- Peter var virkelig professionel og fik samtlige gæster, unge som gamle rigtig godt underholdt. Virkelig godt show, som vi sagtens kunne have set meget mere af

  Thomas Gammelgaard Avatar
  Thomas Gammelgaard
  26 dec 2018
 • Vi kendte ikke Peter på forhånd, men det blev en super oplevelse at have ham til min mands 70-årsfødselsdag. Alle, unge som ældre morede sig. Udover at være en god tryllekunstner, er Peter ogsået behageligt menneske, og han forstod at tolke de forskellige gæster på bedste vis.

  Inge Olsen Avatar
  Inge Olsen
  26 dec 2018
 • Vi fik besøg af Peter til vores julefrokost, og vi var virkelig godt underholdt. Vi taler stadig om nogle af de tricks, som Peter viste os, og vi kan kun anbefale, at man inviterer Peter med til sin næste fest som underholdning!

  Neel Ploug Olsen Avatar
  Neel Ploug Olsen
  26 dec 2018
 • Peter Jakobsen er en fantastisk underholdende tryllekunstner, der forstår at inddrage og "tryllebinde" sit publikum! Meget charmerende og top professionel! Kan virkelig anbefales!

  Inge Andersen Avatar
  Inge Andersen
  26 dec 2018
 • Peter kom og tryllede til vores firmajulefrokost på Nimb. Han var helt fantastisk og alle gæsterne var godt underholdt.

  Kristina Kroos Avatar
  Kristina Kroos
  04 dec 2018
 • Peter optrådte ved min mands og min fødselsdagsfest i lørdags og det gik bestemt ikke stille af 🤣 På en meget charmerende og hyggelig facon "tryllebandt" han os alle 🧙‍♂️ Der blev både grinet og klappet en hel del 😂👏 Så, var stemningen ligesom lagt for resten af dagen. Stor tak til dig Peter og vi giver dig helt sikkert vores varmeste anbefaling 🤗 De bedste hilsner fra Finn & Bente

  Bente Rosendal Hansen Avatar
  Bente Rosendal Hansen
  02 okt 2018
 • SUPER underholdning til 50 års fødselsdag Skulle holde 50 års fødselsdag og ville gerne bestille noget underholdning. Kendte ikke Peter Komik, og tog derfor en chance. Det er jeg glad for at jeg gjorde :-). Hold nu op, hvor var han god. Virkelig humoristisk, nærværende og dygtig. Du nåede ud til ALLE gæsterne, som havde ondt i maven af grin mange timer efter du var gået. Du efterlod os måbende og med noget vil alle vil tale om meget længe. Kan varmt anbefales. 1000 tak.

  Gitte Nielsen Avatar
  Gitte Nielsen
  20 aug 2018
 • Peter kom til min søns konfirmation 26/5-18. Vi havde ikke før prøvet at hyre en tryllekunster og var lidt spændte. Jeg må sige at Peter fuldstændig blæste os omkuld. Han fik alle gæster - store som små - til at bryder sammen i grin. Vi var meget begejstret og vil helt sikkert hyre Peter en anden gang. Peter du får vores største anbefalinger.
  Mange hilsner fra Christina, Connie og Lucas

  Christina Ederstrøm Avatar
  Christina Ederstrøm
  06 jul 2018
 • Vi havde fornøjelsen af Peters underholdning til min søns konfirmation, og oplevede en fantastisk blanding af trylleri, komik og skøn medinddragelse af både børn og voksne, ikke mindst konfirmanden. Stor begejstring hos alle gæster, store som små :-). Tak for et uforglemmeligt indslag. (Fuck, han er hurtig .... sagde konfirmanden).

  Lene Damsgaard Avatar
  Lene Damsgaard
  23 apr 2018
 • Super og underholdende trylleshow Super og underholdende trylleshow, som får gæsterne til at grine og så er Peter en entertainer samtidig med han tryller.

  Charlotte Christensen Axelgaard Avatar
  Charlotte Christensen Axelgaard
  09 jan 2018

Peter Jakobsens juleshow

Trylleshowet er målrettet til de helt særlige forhold en julefrokost udgør, hvor der festes, drikkes og stemningen er løssluppen.

Julefrokoster er som skabt for Peters helt særlige involverende måde at optræde på. Det er moderne stand-up & mindmagic, hvor alle griner, imens de bliver snydt, så vandet driver.

Varighed er typisk 30-35 minutter.

Med hensyn til lokaleforhold så er Peters tryllestil er meget fleksibel, og det betyder, at han tilpasser showet efter forholdene.

I kan være helt rolige!

Peter Jakobsen er professionel tryllekunstner og er ekspert i at optræde til julefrokoster. Han har allerede optrådt til over 550 firmajulefrokoster fuldkommen lige som jeres.

God julefrokost!

tryllekunstner underskrift

julefrokostfb

alle syntes dit show var fantastisk.Et par stikord: Fantastisk show. Et godt grin. God kontakt med publikum. God til at håndtere modspil fra publikum og den der er med på scenen. Ikke spor selvoptaget og selvhøjtidelig. Den bedste underholdning til julefrokost der har været… Scan Jour

Juleshow fra lille hjemmelavet scene i firmaet

Her fra stor scene i Vegas for TDC
Sådan kan det også se ud..

Hele aftenen forløb utroligt godt og vi er slet ikke i tvivl om, at det ikke mindst skyldes din helt formidable underholdning, der meget hurtigt fik rystet folk sammen og bragt latteren i højsædet. vi kendte intet til dig i forvejen, men vi må nok sige, at du bestemt overraskede os meget positivt med din evne til at koordinere “synsbedrag” og være stand-up-komiker  GREY

Enkelte udvalgte fra firmaet er stjerne i juleunderholdningen

Cocktailen af trylleri og standup var helt perfekt – og krydret med inddragelse af publikum, hurtig returnering af kvikke bemærkninger og fart over feltet, fik Peter latteren til at bølge og stemningen til at stige adskillige grader. SUPER!! R98

Julefrokost hos DJØF

Underholdning tæt på

Fra du trådte ind i lokalet formåede du at fortrylle os med al verdens magi – samtidig fik vi rørt lattermusklerne, da dit trylleshow var en herlig kombination af professionel trylleri og en afsmittende humor. Specielt dine tricks med pølser og pølsebrød vakte opsigt blandt os alle. Steff-Houlberg

Tryllerier ved bordene til en McDonald fest

Det var helt forrygende alle var meget imponeret over dit fantastiske trylleri. CC.Christensen Herretøj

Kvinde med i showet
Kvinde med i showet

 Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra gæsterne, som synes, du havde været rigtig, rigtig god. Selv nogle, der normalt synes tryllekunstnere er lidt for meget, havde følt sig underholdt og syntes du gjorde det på en charmerende facon. Politikens reklame

Underholdningen / tryllerierne foregår på en uformel måde i en afslappende og charmerende atmosfære. Peter går rundt blandt gæsterne og underholder med tryllerier der forbløffer og overrasker. En af de helt positive ting er at det foregår “på gulvet” blandt tilskuerne der også bliver inddraget som deltagere i tryllerierne. Handelsbanken

Tryl for hele familien

JA TAK! Send et uforpligtende tilbud

Tryllekunstner garanti: Er Peter allerede optaget eller ikke til jeres budget, så anbefaler han en dygtig og billigere kollega.

(Det er naturligvis helt uforpligtende og du får hurtigt svar)