Tryllekunstner til julefrokost

Sjovt interaktivt julefrokost-underholdning, hvor I bliver rystet sammen i et fælles grin. Oplev kollegaer på slap line og blive stjerner til jeres julefrokost.

Underholdning til julefrokosten

Slap af, fest og sluk hjernen. Det er hylende morsomt, når ingen i firmaet fatter noget. Underholdning hvor alle griner og måber, imens de bliver snydt, så vandet driver. Peter optræde også på engelsk

Skal jeg trylle til jeres julefrokost?

Jeg hedder Peter Jakobsen og elsker at optræde til julefrokoster, for det er sjovt og uforudsigeligt med festglade mennesker. Min måde at lave underholdning passer perfekt under de særlige forhold en julefrokost er, hvor stemning er lidt mere uformel og løssluppen. Meningen er det skal være sjovt og alle skal juble og grine sammen - både for dem som hjælper til og dem som ser på. Det er det, som jeg tilbyder. Underholdning til voksne som fester.

Forrygende show

Hos Picca Automation vil vi hermed takke dig for et forrygende show til vores julefrokost. Samtlige ansatte var vildt begejstret for dit show og måden du inddrager os på.

Picca

a tough act to follow

Standup comedy af format kombineret med geniale tricks og fiksfakserier, eller var det omvendt? Stor applaus til Peter Jakobsen for dette forrygende og hamrende morsomme show. Og det var - som de siger i showbizzz - a tough act to follow.

BRØDRENE HARTMANN

dybt imponerende

Det du lavede var dybt imponerende og godt krydret med en stor portion humor, så var det bare en succes!!!! Du har fået store og rigtig mange roser :-)))

Kemp & Lauritzen

læs her

Hvad andre skriver

Super forestilling Vi er et lille firma på 9 personer. Peter lave stjerneunderholdning til vores julefrokost. Uhøjtidelige, nærværende og utroligt. Kan anbefales.

Bo Theilgaard

Lægehus

Mange tak for et fantastisk show, til vores julefrokost. Det var super underholdende, og det bragte en god stemning til mine kollegaer og jeg, som var med til at kickstarte vores julefrokost.

Line Bochesa

CAFA

Vi havde booket Peter til ODIN Engineering´s julefrokost. Det var virkeligt et rigtigt godt show, med en masse humor i, der kunne få alle gæsterne i godt humør og føle sig underholdt. Et rigtigt godt og veludført show. Kan varmt anbefales.

Klaus Lyngholm

Odin Engineering

Hvad gør dig anderledes?

God kontakt med publikum

Jeg kan kun (her er ”kun” ikke et negativt ladet ord) informere dig om at alle syntes dit show var fantastisk.

 Et par stikord:

Fantastisk show. Et godt grin. God kontakt med publikum. God til at håndtere modspil fra publikum og den der er med på scenen. Ikke spor selvoptaget og selvhøjtidelig. 

Den bedste underholdning der har været.

SCAN-JOUR

hvert show er tilpasset jeres julefrokost

Hvert show er helt unikt, da underholdningen tilpasses jeres fest og hvem I er. Jeg har mange års erfaring i at stikke fingeren i jorden, fange stemningen og improvisere. Derfor er showet nyt hver gang - også for mig. 

glad underholdning

Jeg optræder for at gøre jer glade, og samle alle i en god fælles oplevelse. Det gøres lettest ved at alle griner og har det sjovt sammen - også dem som hjælper til undervejs. 

Højt teknisk trylle niveau

Jeg har igennem næsten 30 år undervist og rådgivet kendte og ukendte tryllekunstnere både i trylleri og kunsten at optræde. På min online-trylleskolen har jeg + 1000 elever.

professionel kommunikation

Jeg ved, at for mange er det første gang de skal booke underholdning, og er lidt usikre. Derfor modtager du e-mail-kontrakt. Vi har opfølgende kommunikation i ugen før showet og på selve dagen.

Jeg har aldrig hørt om dig!

Jeps - det har jeg hørt før, men skyldes nok, at jeg pænt har takket nej tak til TV, film, aviser, udland og den slags de sidste mange år. 

Hvis du vil vide lidt mere om mig og min baggrund, så kan jeg kort nævne, at jeg har fem børn, er uddannet klovn, hypnotisør og har skabt en online-Trylleskole.

Tryllekunstner Peter Jakobsen

Trustpilot

Se Trustpilot anmeldelser her

Facebook

Se Facebook anmeldelser her

Google

Se Google anmeldelser her