Lær at trylle

Alle kan lære at trylle. Det er faktisk lettere end du tror.

1. Hvordan bliver man tryllekunstner? 

Mange tror at man skal gå i trylleskole eller i mesterlære for at blive tryllekunstner.Nej, du skal selv lære at trylle. Vil du være tryllekunstner, så må du selv skabe din egen uddannelse.

Det man typisk gør er  at  opsøge viden om trylleri via bøger, speciel-videoer, trylleforhandlere, Internettet, går i trylleklub, tager på trylleseminar. Det er en god ide at mødes med andre med samme interesse. Mød op i trylleklubberne, tag med på kongresser og efterhånden får man nogle tryllevenner. For den bedste måde at blive god på, er at hjælpe hinanden.

2. Er det svært at trylle?

Ofte tror folk at det er svært , når du skal lær at trylle. Men faktisk er nogle tricks meget lette at lære, hvor andre tager mange års træning at mestre. Det svære ved trylleri er, at når man har lært trylletricket, så skal man også gøre det interessant og underholdende for et publikum

3. Skal gå i trylleskole? 

Nej, naturligvis ikke. Jeg har blot skabt en online-trylleskole, for at alle får adgang til de rigtige teknikker, metoder og psykologien bag al tryllekunst. 

Jeg har sammen med mine tryllevenner skabt Trylleskolen, hvor vi forklarer vores metoder og tricks ned i den mindste detalje. 

4. Må alle købe tryllerekvisitter?

Mange tror fejlagtigt, at man skal være tryllekunstner for at få lov at købe tryllerekvisitter. En anden sjov ting er, at mange tror , at man skal være tryllekunstner for at få lov at købe tryllesager, men sådan er det ikke.

tryllebutik

Der sælges tryllesager hos Pegani

Enhver kan købe hvad som helst ud fra devisen: Har du penge kan du få - har du ingen må du læse det i en bog. Bøgerne sælger de også. Huske at tjekke Nordeuropas bedste trylleforretning ud.

5. Hvad kræver det for at komme i trylleklub?

Det findes også den ide,  at du kun kan blive medlem af en trylleklub, hvis du er en god tryllekunstner. Det passer ikke. Alle med interesse for trylleri kan blive medlem af en trylleklub.

trylleklub

Anders er juniorleder trylleklubben unge at trylle.

Der er ingen optagelseskrav. Bare at du viser interesse og kontakter din nærmeste , så kan du komme på besøg i en trylleklub. Hvis du kan lide det, så kan du blive medlem. Læs mere her. Klik

6. Hvorfor afslører du tryllekunster?

Det er rigtigt at man ikke skal afsløre sine hemmeligheder, når man tryller. Det vil sige når man optræder og taler med ikke-tryllekunstnere.  Men det er ikke det samme, som at lære hinanden tryllenumre, hvis man er meget interesseret.

Børnetrylleri

Trylleskolen hvor Peter og skuespiller Tali underviser i børnetrylleri og improvisation

Trylleskolen forklarer jeg sammen med nogle af Danmarks dygtigste tryllekunstnere som f.eks. Rune Klan, Klaus Mulbjerg, Pegani, Joachim Solberg de rigtige hemmeligheder - dem som de professionelle benytter. Vi underviser nemlig i de teknikker og tricks, som vi selv benytter. Vi ved nemlig, at den eneste måde at du kan blive rigtig dygtig på, er ved at dele viden.

7. Hvornår er man tryllekunstner?

Jeg har hørt, at nogle tror, at man skal være medlem af en trylleklub før man må kalde sig tryllekunstner. Det passer ikke. Alle og enhver kan kalde sig tryllekunstner.  Alle kan lær at trylle.

Du skal ikke være med i nogen klub eller organisation. Du kan kalde dig tryllekunstner, hvis du lige har lært et par tryllenumre. Navnet er ikke beskyttet. Det betyder faktisk, at alle kan kalde sig tryllekunstner. Det helt okay, men det er nok rart at vide den dag man skal booke en.

Om Peter Jakobsen

Professionel tryllekunstner på 27 år og over 6000 trylleshows erfaring. Peter har skabt Trylleskolen.dk , hvor Danmarks bedste tryllekunstnere forklarer deres hemmelige tricks og metoder. Vi gør det, fordi alle skal have mulighed for at lære at trylle rigtigt. 

Vil du vide mere?