Svar på 20 spørgsmål Peter altid får

1. Hvad koster du?
Priserne er differentierede alt efter hvem I er. Der er forskel på, om det er til en privat fest eller om det er på scene på engelsk i et firma. Det er afhængigt af hvor i landet arrangementet foregår samt hvilket slags trylleri I ønsker, varighed osv.

Skriv, fortæl hvem I er og I får hurtigt svar. Benyt gerne bestillings-formularen og jeg e-mailer et tilbud. Det kan også være, at jeg er i nærheden. Så giver jeg gerne rabat. Er jeg booket eller ikke til jeres budget, anbefaler jeg en kollega.

2.Hvor længe optræder du?
Det kommer naturligvis an på hvilken form for trylleri, der vælges og arrangementets art. Som oftest varer mit show cirka 40 minutter. Men nogle gange optræder jeg eksempelvis med et ultra kort show i 15 minutter. Andre gange er jeg booket med close-up tryllerier i op til 5 timer. Vi aftaler på forhånd, hvad der er passende.

3. Hvor mange kan du optræde for?
Det kommer an på forholdene. Er der en god scene, hvor folk sidder tæt på, kan jeg optræde for 500 personer. Intet publikum er for småt – faktisk behøves der kun at være en person. Som oftest optræder jeg for grupper fra 15 til 200 personer. Det er vigtigt, at alle kan høre og se mig tydeligt. Jeg kan medbringe egen scene, lyd og lys.

Når det er close-up trylleri, kan jeg optræde under alle forhold – uanset antal tilskuere. En tryllekunstner kan ved dinner-arrangementer optræde for ca. 80-100 personer i timen. Til receptioner og loungearrangementer hvor jeg blot cirkulerer rundt, er der ingen tilskuerbegrænsning.

Ved større arrangementer kan jeg medbringe nogle dygtige kollegaer. På den måde vil en gruppe af Danmarks dygtigste tryllekunstnere kunne optræde helt tæt på for en væsentligt større forsamling.

4. Hvor meget plads behøver du?
Jeg kan optræde i alle slags rum. Jeg har prøvet det meste – lige fra store scener, kantiner, restauranter, sportshaller til private stuer. Et minimums ønske er 2×1 meter. Det vigtigste er blot, at der ingen tilskuere er bagved mig, da de ikke vil kunne se tryllenumrene. Og det de kan se – må de ikke se. Aldrig tilskuere bag en tryllekunstner.

Når det er close-up trylleri kan jeg optræde under alle forhold.

5. Hvilke steder optræder du?
Jeg optræder i hele landet og for hvilket som helst publikum. De seneste år har jeg dog specialiseret mig i private fester og firmaarrangementer. Men jeg optræder stadig og meget gerne på skoler, foreninger, dagcentre, biblioteker, institutioner osv.

6. Hvad laver du?
Jeg tryller……

Det er ikke trylleri, som man normalt ser det i fjernsynet. Publikum involveres i høj grad i showet. Det er dem, som er hovedpersonerne. Glem alt hvad du tror om trylleri. Her er ingen duer eller kaniner. Numrene er en blanding af gedigent tryllehåndværk, hypnotiske principper og komik. Det er min beskedne mission som tryllekunstner at få folk til at elske trylleri.

7. Er det sjovt?
Ja! Det er underholdning, og et publikum skal underholdes. Der grines altid meget. Det absolut vigtigste for mig er at underholde og at få folk til at grine så meget som muligt.

8. Er det for voksne?
Ja! Det er længe siden, at jeg har fået det her spørgsmål. Efterhånden som flere og flere har oplevet en god live-tryllekunstner, så ved rigtigt mange, at trylleri i højeste grad for voksne.

Jeg hører en gang i mellem om festudvalg, der ikke tør hyre en tryllekunstner. De er bange for, at det ikke er sjovt nok. Jeg ved ikke helt hvorfor, men det som om mange mennesker har et fastlåst billede af, hvad en tryllekunstner er og kan. Det er i al beskedenhed min mission her i livet at ændre!

Prøv f.eks. at læse hvad Aim-Nielsen og FIH skriver:

Det var et show, som der vil blive talt meget og længe om i vores hus. Der var almen skepsis blandt kollegaerne over at skulle underholdes af en tryllekunstner. Men da du startede blev disse holdninger hurtigt gjort til skamme hver og én. Fra første sekund var alle fangede af dine fantastiske evner og forrygende humor. Din kombination af trylleri, banaliteter og komik er en klar topscorer, som vi kun kan anbefale andre. FIH

der var nogle stykker, der var lidt negative over, at vi havde bestilt en tryllekunstner til at underholde os. Men der var ikke gået mange sekunder af dit show, før du fik vendt deres negative holdning. De overgav sig totalt. Se det er en evne, som jeg ved er meget svær, men som du besidder – dygtigt AC Nielsen-AIM

9. Kan du også optræde for børn?
Ja. Jeg optræder gerne for børn og gør det ofte. Faktisk var det sådan, at i mine første 5 år som professionel tryllekunstner optrådte jeg udelukkende for børn. Det skete under mit daværende kunstnernavn KAZAB. Som KAZAB optrådte på hundredvis af institutioner, skoler, biblioteker og foreninger i hele landet.

Med tiden gik jeg efterhånden mere over til at underholde voksne, da større firmaer begyndte at spørge efter mit voksenshow.  I dag er 90% er mine shows kun for voksne og 10 % er for børn og for hele familien.

10. Kan du skræddersy dit trylleshow?
Til dels. Jeg tilpasser ethvert show til stedet. Rent praktisk er jeg klar til hvad som helst, når jeg kommer ud til et arrangement. Det vil sige, at jeg stikker en finger i jorden og finder ud af, hvad publikum er til.

Til private fester skriver jeg ikke tekster af mere personlig karakter eller inddrager personlige ting i showet. Til gengæld inddrager jeg altid festens hovedperson i showet og laver noget sjov med vedkommende. Det virker personligt og fungerer som en naturlig del af underholdningen.

Til firmaer er det en anden sag. Her kan jeg målrette indhold, så det passer med temaet. Det kan f.eks. være om kommunikation og samarbejde.

11. Hvad betyder helt præcist stand-up magic?
Det betyder, at det er en kombination af stand-up sprog og trylleri.

Jeg lyder og ser ud som en stand-up komiker, men jeg er det ikke. Det skal forstås på den måde, at jeg er tryllekunstner, men at humoren og energien ligger tæt op ad standup-komikernes måde at optræde på. Det er en kombination af standup sprog og trylleri. Det gør trylleriet langt mere involverende, direkte og nutidigt.

12. Jeg har aldrig hørt om dig. Hvem er du?
Jamen dog, det er jeg da lidt ked af at høre…Hvad kan jeg sige? Jeg hedder Peter og er professionel tryllekunstner og regnes af kollegaer for at være blandt de dygtigste i Skandinavien. Men nu er det jo min hjemmeside, du er havnet på, så du kan læse mere om mig lige her;-)

13. Kan du leve af at trylle?
Jeps! Jeg har levet som professionel tryllekunstner i 20 år.

14. Har du selv skrevet udtalelserne?
Nej. så selvglad er jeg heller ikke. Alle “publikums oplevelser” og anmeldelser er ordret citeret fra skriftlige anbefalinger og mails fra tidligere kunder. Når man bestiller materiale får du en kopi af flere af anbefalingerne.

Jeg medgiver, at nogen af dem lyder lidt vilde. De er dog 100% autentiske. Jeg ved, at det giver høje forventninger til mit show. Der er noget at leve op til – hver gang.

15. Hvordan bliver man tryllekunstner?
At være tryllekunstner er noget, man selv uddanner sig til. Men det kan du læse meget mere om her

 16. Min søn er 9 år og elsker trylleri. Hvordan starter han?
Det bedste er nok at kontakte Pegani og tale med Steen, Jacob eller Betina om hvilke tricks, der er velegnet til at starte med. Hvert år i starten af oktober arrangerer Pegani en junior tryllekongres. Det er helt unik arrangement og kan ikke anbefales nok til unge tryllekunstnere. Derfor: Skal man starte, er der ingen vej udenom Pegani.

Et andet sted man kan starte, er at gå ned på biblioteket og kigge under reolen ved 79.37. Der står alle tryllebøger. En tredje god mulighed er at melde sig ind i en trylleklub. Her møder man andre ligesindede. Du kan læse mere og finde alle relevante links her

Trylleskolen.dk er nok det bedste sted at starte, for her lærer du alle vigtige ting omkring trylleri.

17. Kan du lære mig at trylle?
Jeg tager ingen private elever mere. Du kan jo tjekke min trylleskole ud, og så er du godt begyndt. Her underviser jeg sammen med Danmarks absolut dygtigste tryllekunstnere. Besøg Trylleskolen her

18. Kan du trylle min kone væk?
Det er ikke nødvendigt. Du skræmmer hende væk med sådan et dumt spørgsmål.

19. Hvordan gør du det?
a. Jeg gør det bare..
b. Godt!
c. Aner det ikke. Jeg passer bare mit arbejde.

20. Kan du ikke selv trylle den frem?
Her svares ikke verbalt, men kigger blot med et træt udtryk på spørgeren..

Har du andre spørgsmål, så mail peter@tryllekunstner.dk eller ring 5357-9180

Det er for hele familien

JA TAK! Send et uforpligtende tilbud

Tryllekunstner garanti: Er Peter allerede optaget eller ikke til jeres budget, så anbefaler han en dygtig og billigere kollega.

(Det er naturligvis helt uforpligtende og du får hurtigt svar)