Tryllebutik

Hvor er der en Tryllebutik?

Der er ingen tryllebutik i København eller andre steder i Danmark. Vi flere rigtig gode trylleshops i Danmark -  især online, men de er også derude i virkeligheden. Du skal bare vide hvor...

Vi har ikke tryllebutikker i Danmark, som har åbent som almindelige forretninger. Der er et par stykker som holder åbent efter aftale.

MEN hvis du har kontakt med den magiske verden. Det vil sige er med i en trylleklub eller er på trylleforhandlernes nyhedsbreve, så får du besked om hvor og hvornår tryllebutikkerne har åbne i trylleklubberne og andre magiske arrangementer. 

PEGANI er suveræn Danmarks bedste trylleforretning

Steen Peganni i Horsens

Pegani i hans tryllebutik

Vi har i Danmark Nordeuropas bedste trylleshop. Her kan du købe alt hvad der skal til at optræde som tryllekunstner, klovn, gøgler, ballonmand, julemænd.

Pegani har flere tusinde varer på lager. Det er alt lige fra tryllebøger, DVD, tryllenumre, hemmelige dimser,  spillekort, balloner, jonglerings-udstyr, ethjulet cykler, oversavede damer, lydanlæg, opbyggelige scener og så videre.  

Det er hos Pegani, at jeg og mine kollegaer køber næsten alle vores tryllenumre. Steen Pegani er vores tryllepusher.

Er du lige begyndt eller måske ønsker et tryllesæt

Så skal du også kontakte Pegani. Mortenn, Jacob, Betina eller Steen rådgiver dig gerne. Du kan altid ringe 75 62 02 17 og de giver dig gode råd om hvilke tryllenumre, som passer præcis til dig og dit niveau.

Seminarer med verdens bedste tryllekunstnere,  Magisk weekend, Tryllementor, Magiske Aftener

Huset Pegani

Sådan ser Peganis tryllebutik ud om aftenen

Disse er nogle af de få events som Pegani er bagmand for. Pegani - eller retter Steen -er en meget vigtig mand for den magiske verden i Danmark. Han afholder masser  af arrangementer hvert år. Tjek hans Facebook. Modtag hans nyhedsbrev. Du skal ikke gøre så meget for at få at vide hvad og hvornår, der er tryllearrangementer i Danmark. 

Tjek Pegani's event kalender her >>

Pegani's Showroom og lager ligger i Horsens

 på Østerhåbsvej 85A , 8700 Horsens. Hvis man ringer i forvejen kan man nogen gange komme på besøg. De holder også ind i mellem åbent hus. Tjek på deres hjemmeside, deres kalender. Du kan altid ringe til dem på telefon: 75 62 02 17

Besøg Pegani hjemmesiden her >>

Den anden danske trylleforetning er

Pjerrots Magic

Den skriver jeg snart en artikel om. For de har har fantastisk arrangement som hedder Trylledag. 

Om Peter Jakobsen

Professionel tryllekunstner på 27 år og over 6000 trylleshows erfaring. Peter har skabt Trylleskolen.dk , hvor Danmarks bedste tryllekunstnere forklarer deres hemmelige tricks og metoder. Vi gør det, fordi alle skal have mulighed for at lære at trylle rigtigt. 

Vil du vide mere?