Tryllebutik

Der er ingen tryllebutik i København eller andre steder i Danmark. Vi flere rigtig gode trylleshops i Danmark –  især online, men de er også derude i virkeligheden. Du skal bare vide hvor…

tryllebutik Pegani
Pegani trylleshop

Du kan efter aftale besøge Pegani i Horsens

Tryllepeter

Peter Jakobsen

del artikel

Vi har ikke tryllebutikker i Danmark, som har åbent som almindelige forretninger. Der er et par stykker som holder åbent efter aftale.

MEN hvis du har kontakt med den magiske verden. Det vil sige er med i en trylleklub eller er på trylleforhandlernes nyhedsbreve, så får du besked om hvor og hvornår tryllebutikkerne har åbne i trylleklubberne og andre magiske arrangementer.

PEGANI er suveræn Danmarks bedste trylleforretning

Pegani

Kim Anders forklarer og demonstrer tryllenumre

Vi har i Danmark Nordeuropas bedste trylleshop. Her kan du købe alt hvad der skal til at optræde som tryllekunstner, klovn, gøgler, ballonmand, julemænd.

Pegani har flere tusinde varer på lager. Det er alt lige fra tryllebøger, DVD, tryllenumre, hemmelige dimser,  spillekort, balloner, jonglerings-udstyr, ethjulet cykler, oversavede damer, lydanlæg, opbyggelige scener og så videre.

Det er hos Pegani, at jeg og mine kollegaer køber næsten alle vores tryllenumre. Steen Pegani er vores tryllepusher.

Er du lige begyndt eller måske ønsker et tryllesæt

Så skal du også kontakte Pegani. Mortenn, Jacob, Betina eller Steen rådgiver dig gerne. Du kan altid ringe 75 62 02 17 og de giver dig gode råd om hvilke tryllenumre, som passer præcis til dig og dit niveau.

Seminarer med verdens bedste tryllekunstnere,  Magisk weekend, Tryllementor, Magiske Aftner

Steen Pegani

Steen Pegani Himself

Disse er nogle af de få events som Pegani er bagmand for. Pegani – eller retter Steen -er en meget vigtig mand for den magiske verden i Danmark. Han afholder masser  af arrangementer hvert år. Tjek hans Facebook. Modtag hans nyhedsbrev. Du skal ikke gøre så meget for at få at vide hvad og hvornår, der er tryllearrangementer i Danmark.

Tjek Pegani’s event kalender her >>

Pegani’s Showroom og lager ligger i Horsens

 på Østerhåbsvej 85A , 8700 Horsens. Hvis man ringer i forvejen kan man nogen gange komme på besøg. De holder også ind i mellem åbent hus. Tjek på deres hjemmeside, deres kalender. Du kan altid ringe til dem på telefon: 75 62 02 17

Besøg Pegani hjemmesiden her >>

De andre danske trylleforetninger er

Pjerrots Magic

Mox Magic Shop

Illusion Magic

Vil du vide mere?

Trylleklub – 5 grunde til at du skal besøge den

læs mere

Lær at trylle – 7 spørgsmål vi altid får om trylleri

læs mere

Trylleskolen – derfor afslører vi hvordan vi selv tryller

læs mere

Peter Jakobsen

Om Peter Jakobsen

Jeg er professionel tryllekunstner på 27. år. Jeg optræder til alle slags fester og har +5000 trylleshows erfaring. På min Trylleskole underviser jeg sammen med mine tryllevenner. Vi gør det, fordi vi elsker tryl.