Peter Jakobsen

Danmarks mest berømte ukendte tryllekunstner

Sjov, empatisk og nærværende

Peter har sin helt egen unikke og personlige måde at underholde på. Det der især kendetegner Peters særlige stil er hans evne til at improvisere med publikum og den enkelte tilskuer, så alle griner og har det sjovt sammen. Selve tryllerierne er på internationalt højt niveau.

Peter kutursuppe 2023

Soloshow på Grønnegades Kaserne Kulturcenter 2023

Peter hvem - har aldrig hørt om ham!

Ja. Sådan tænker de fleste og alligevel er Peter på 27. år en af dem i underholdningsbranchen, som optræder allermest. For den store offentlighed er Peter en ukendt person. Han har pænt takket nej tak til TV, film, aviser og den slags de sidste mange år. Han foretrækker at leve privat med sin familie, venner og interesser.

Peter har allerede optrådt til over 6000 fester og arrangementer. Kollegaer og fagfolk anser ham for at være en af de dygtigste tryllekunstnere i Skandinavien.

peters agentur

International agent

Peter hører til den lille eksklusive gruppe af danske kunstnere, som har et international Agency, Scarlett-entertainment, der booker Peter som Comedy Magician til udenlandske firmaer. I Danmark bookes Peter direkte hos ham selv her

Underviser tryllekunstnere

Peter har udviklet og skabt Trylleskolen.dk. Det er en online Trylleskole, hvor Danmarks dygtigste tryllekunstnere afslører i detaljer, hvordan og hvorfor de gør, som de gør.

Peter har produceret over 400 danske tryllevideoer, hvor han sammen med Klaus Mulbjerg, Rune Klan, Pegani og andre professionelle tryllekunstnere underviser i trylleri.

Peter underviser i tryl

Praktiske oplysninger

Showet kan spilles under alle forhold og kan målrettes den enkelte aldersklasse eller alle på en gang. Spørgsmål om varighed, hvor meget plads du behøver, pris og så videre. Du får svar på dine spørgsmål lige her!

trylleshow som 19 årig

Uddannet klovn og mimer

Peter har optrådt siden han var barn og altid beskæftiget sig med tryllekunst og beslægtet genrer. Peter er uddannet på den internationale klovne-og mimeskole The Commedia School. Før Peter blev professionel tryllekunstner, var han dramalærer på Gøglerskolen - nu AFUK, hvor han underviste i gøgl og drama for sårbare unge.

familie

Far til 5 

Helt privat lever Peter med sin ungdomskæreste Anita i Sorø i et 130 års gammelt hus. De ældste 4 er flyttet hjemmefra, og ellers lever de på livet løs med børn og børnebørn, som var de med i en dansk familiefilm.

Neokognitiv terapeut

Peter er certificeret hypnoseterapeut samt Neokognitiv terapeut hos Psykolog Linda Burlan med speciale i metakognitiv terapi - level 2. Peter har klinik i Sorø centrum på deltid, hvor han hjælper mennesker med psykiske lidelser og adfærdsmæssige problemer.

Lyder det som noget for jer? 

Kontakt Peter! Få prisen til jeres fest og hør om han er ledig

Trustpilot

Se Trustpilot anmeldelser her

Facebook

Se Facebook anmeldelser her

Google

Se Google anmeldelser her