Tryllekunstner Peter Jakobsen

Danmarks mest berømte ukendte tryllekunstner

konfirmation og tryller

Interaktive tryllerier til konfirmation

tryllekunster til bryllupsfest - anmeldelse fra Martin og Ditte
svends 80 års fest

Peter hvem - har aldrig hørt om ham!  

Ja. Sådan tænker de fleste og alligevel er Peter på 20. år en af dem i underholdnings-branchen, som optræder allermest. 

For den store offentlighed er Peter en ukendt person. Han har pænt takket nej tak til TV, film, aviser og den slags de sidste mange år. Han fortrækker at leve privat med sin familie, venner og interesser.

Peter har allerede optrådt til over 5000 feste og arrangementer. Kollegaer og fagfolk anser ham for at være en af de dygtigste tryllekunstnere i Skandinavien. 

International agent

Peter er en af de få tryllekunstnere, som har international agent

Peter hører til den lille eksklusive gruppe af danske kunstnere, som har et international Agency.  Scarlett-entertainment booker Peter til udenlandske firmaer på besøg i Danmark.

I Danmark bookes Peter direkte hos ham selv.

Mathilde og Peter tryller

Peter har sin helt egen unikke og personlige stil

Det, der især kendetegner Peters særlige stil, er hans evne til at improvisere med publikum og få tilskuerne til at føle sig som noget særligt, så alle griner sammen. 

Selve tryllerierne er på internationalt højt niveau. Showet er interaktivt og Peter involverer publikum på en nærværende, empatisk og humoristisk måde. Og det er uanset alder - Peter optræder for mennesker. 

magisk junior weekend

Peter underviser andre tryllekunstnere 

Peter har udviklet og skabt Trylleskolen.dk sammen med Danmarks dygtigste tryllekunstnere. Det er sted hvor alle kan lære at trylle rigtigt. Peter underviser sammen med Rune Klan og Klaus Mulbjerg i trylleri. De forklarer i detaljer hvorfor de gør som de gør.

BESØG TRYLLESKOLEN HER >>

Dramalærer før han selv blev professionel

Peter var i 6 år dramalærer på Gøglerskolen - nu AFUK. Her underviste Peter i diverse kunstformer og dramatiske stilarter. Udover det rent fagtekniske og socialpædagogiske fungerede Peter som instruktør og fødselshjælper på elevers ideer og projekter. Sideløbende underviste han personalegrupper i kommunikation.

BESØG AFUK HER>>

Uddannet klovn

Peter er uddannet på den internationale kropsteaterskole The Commedia School. Her fik Peter en grundlæggende forståelse om det at være entertainer sammen med en forståelse af kroppen og psykens betydning, når man skal være nærværende sammen med et publikum.

BESØG KLOVNESKOLEN >>

Peter og Ida i hypnsestolen

Hypnotisør og neokognitiv terapeut

Peter er certificeret hypnoseterapeut samt uddannet Neokognitiv terapeut med speciale i metakognitiv terapi - level 1.

Peter har egen klinik i Sorø centrum, hvor han hjælper mennesker med psykiske og adfærdsmæssige problemer.

Peter er en nysgerrig og videbegærlig person, som altid er i gang med at dygtiggøre sig. Lige nu er han i gang med en 4-årig uddannelse som Psykoterapeut hos psykolog Linda Burlan. 

MERE OM SORØ HYPNOSE HER

familien

Far til 5

Helt privat så lever Peter med sin ungdomskæreste Anita og sammen har de fået 5 børn. De ældste er flyttet hjemmefra og ellers lever de på livet løs, som var de med i en dansk familiefilm.

Du lyder som en perfekt tryllekunstner til vores fest

Derfor vil vi gerne vide mere. Er du ledig og hvad koster et show til vores fest?

(Du får lynhurtigt svar. Er jeg booket, så anbefaler jeg en kollega)