Danmarks mest berømte ukendte tryllekunstner

Det er Peter yderst til venstre med publikum i centrum FORDI det er Publikum som er stjernerne.

Du har nok ikke hørt om Peter før

Peter Jakobsen er for den store offentlighed en totalt ukendt person, men han er ikke desto mindre en af de mest erfarne og efterspurgte tryllekunstnere i Danmark.

20 år blandt dygtigste tryllekunstnere

Som tryllekunstner er han blandt kollegaer anerkendt , som en af de absolut dygtigste tryllekunstnere i Danmark og skandinavien.

Sin helt egen personlige tryllestil

Det, der især kendetegner Peters særlige stil, er hans evne til at stikke en finger i jorden, fange stemningen og få publikum til at elske trylleri. Hans tryllerier involverer publikum på en nærværende, empatisk og humoristisk måde.

Scarlettentertainment booker Peter
Scarlettentertainment booker Peter

International booking agent

Peter er en af de få tryllekunstnere, som har et international Agency, som booker ham til udenlandske firmaer. I Danmark bookes Peter direkte hos ham selv eller via et dansk bookingbureau.

Første trylleshow som 8-årig

Peter har fra sin tidligste barndom manipuleret og fortryllet sine omgivelser. Peter fik sit første tryllesæt i julegave fra Topps Magic, da han var 8 år. Han lavede kort tid efter sit første show for 200 personer. 

Nærkontakt af 3. grad

Hvad koster du? Er du ledig?

Det kommer an på hvor du holder din fest. Skriv, ring, SMS og du får prisen til præcis din fest. 

(Det er naturligvis helt uforpligtende og du får hurtigt svar)

Pludselig kom to små børn, som ville være med

International mime og klovne skole

Uddannet på THE COMMEDIA SCHOOL, en international mime og klovneskole. Her lærte Peter om kroppen og psykens betydning, når man skal være en nærværende og tændt performer. 

Kreativ dramalærer

Før Peter blev professionel tryllekunstner underviste han i 6 år voksne på Gøglerskolen, København. Desuden har han undervist hospitalsklovne og laver workshops i firmaer med tryl, kommunikation og samarbejdsøvelser.

Peter jakobsen

Lær at trylle

Peter har det meste af sit voksenliv undervist og oplært tryllekunstnere. I dag har han udviklet en online Trylleskole, hvor alle kan lære at trylle. 

Hvordan bliver man tryllekunstner? Hvor køber man tryllenumre? Hvilke trylleklubber findes der i Danmark?

Læs mere om at trylle her

Hypnotisør
Peter i sin hypnoseklinik

Metakognitiv terapeut og hypnoseterapeut med egen klinik i Sorø

Peter er uddannet metakognitiv terapeut samt hypnoseterapeut.  Peter laver IKKE showhypnose, men bruger det kun i terapeutisk øjemed.  

Stadig under uddannelse – nu som psykoterapeut

Peter er en nysgerrig og videbegærlig person, som altid er i gang med at dygtiggøre sig. I sin fritid er han i gang med en 4-årig uddannelse som Psykoterapeut hos psykolog Linda Burlan. 

Læs om Sorø hypnose klinik her

dygtig tryllekunstner

Far til 5

Helt privat så lever Peter med sin ungdomskæreste og deres 5 børn. Her lever de på livet løs, som var de med i en dansk familiefilm.

Et familieselfie

JA TAK! Send et uforpligtende tilbud

Tryllekunstner garanti: Er Peter allerede optaget eller ikke til jeres budget, så anbefaler han en dygtig og billigere kollega.

(Det er naturligvis helt uforpligtende og du får hurtigt svar)