Tryllekunstner til børnefødselsdag

Et samlende sjovt højdepunkt for alle til børnefødselsdagen. Fødselsdagsbarnet kommer naturligt i centrum.

Tryllekunstner fødselsdag

Mathilde hjælper Trylle-Peter med at trylle røde bolde frem og væk.

Et trylleshow er højdepunktet når vennerne fra børnehaven kommer på besøg eller når hele familien skal fejre fødselsdagsbarnet. 

brønefødsesdag tryllekunstner
Oscars børnefødselsdag

Det er en stor oplevelse med tryllekunstner til børnefødselsdag

Fødselsdagsbarnet er naturligt centrum, men alle  gæsterne til fødselsdagen deltager alle aktivt i tryllerierne. De hjælper tryllekunstneren, låner Peter ting og sager eller kommer med tilråb og forslag til hvad der skal ske.

Faktisk kan børnene (og de voksne)  simpelthen ikke lade være at blande sig. Tryllenumrene er en blanding af seje tricks og fjollede indfald. Børnene oplever en nærværende og uhøjtidelig tryllekunstner, som elsker at trylle.

Peter Jakobsen er ekspert i at optræde for børn på deres egne præmisser. Peter har en empatisk måde  at optræde for børn. Han god til at gøre børn trygge og føle sig gode. Peter har selv fem børn og har mange års erfaring i at optræde for børn.

Det er luksus at booke en professionel tryllekunstner til ens børnefødselsdag. Men skal det være, så lad det være. Du skal blot vide, at Peter koster lidt mere end alle de andre. Er han over jeres budget, så anbefaler han en dygtig kollega.

God fest!

tryllekunstnerens signatur
Fødselsdag

Ude i mormors baghave er hele familien samlet til fødselsdag. Her tryller Victor.

Peter Jakobsen respekterer børnenes grænser samtidig med, at han giver dem chancen for at være noget særligt. Alt efter børnenes formåen bliver de inddraget som hjælpere i trylle-showet. Der bliver altid grinet meget, når Peter Jakobsen optræder. Både børn og voksne morer og undre sig. Vi kan hermedgive Peter Jakobsen vores allerbedste anbefaling. Rigshospitalets Børneprogram
Hvilket show og hvilken flair for netop vores målgruppe,- børn med tidlige følelsesmæssige frustrationer. Såvel børn, forældre som personaler fik en forrygende underholdning. Elvergården, Storstrøms Amt, Behandlingsinstitution
Tryl til børnefødselsdag

Arthur hjælper Tryllepeter og svinger tryllestaven

Tak for en stor oplevelse. Louie og alle de andre børn var meget begejstret, og det samme var vores voksne gæster. Så vi er så glade for, at du kom og gjorde Louies fødselsdagsfest til en særlig god en af slagsen. 

Du er virkelig god til at ramme både børn og voksne i det samme show

Du er virkelig god til at ramme både børn og voksne i det samme show, og vi kunne ret godt lide, at du indimellem - med vilje - afslørede illusionen bag nummeret - samtidig med at det vrimlede med trylletricks, som ingen af os kunne gennemskue, men kun blive imponeret af. Erica Pedersen - mor til Loui efter hans børnefødselsdag
Børnefødselsdag tryllepeter

Til Philps børnefødselsdag hjemme i stuen

Du lyder som en perfekt tryllekunstner til vores børnefødseldag

Derfor vil vi gerne vide mere. Er du ledig og hvad koster et show til vores fest?

(Du får lynhurtigt svar. Er jeg booket, så anbefaler jeg en kollega)