Tryllekunstner til børnefødselsdag

Et trylleshow er højdepunktet når vennerne fra børnehaven kommer på besøg eller når hele familien skal fejre fødselsdagsbarnet

Underholdning til børnefødselsdag

Et samlende sjovt højdepunkt til børnefødselsdagen. Tryllerierne bevæger sig fra rent skæg & ballade til ægte trylleartisteri og sjove tricks, hvor fødselsdagsbarnet kommer naturligt i centrum. 

6 års fødselsdag

Skal jeg trylle til jeres børnefødselsdag?

Jeg hedder Peter Jakobsen og er ekspert i at optræde til børnefødselsdage. Jeg har optrådt til hundredvis af børnefødselsdage siden jeg var 14 år. Jeg er stadig vild med det og er især opmærksom, at fødselsdagsbarnet er det naturlige centrum, men det er kun i det omfang, han eller hun selv ønsker det. Det er samtidig med, der er en god oplevelse for alle de andre børn. 

meget begejstret

Tak for en stor oplevelse. Louie og alle de andre børn var meget begejstret, og det samme var vores voksne gæster. Så vi er så glade for, at du kom og gjorde Louies fødselsdagsfest til en særlig god en af slagsen. Du er virkelig god til at ramme både børn og voksne i det samme show, og vi kunne ret godt lide, at du indimellem - med vilje - afslørede illusionen bag nummeret - samtidig med at det vrimlede med trylletricks, som ingen af os kunne gennemskue, men kun blive imponeret af.

Erica Pedersen

Mor til Louie efter hans 6 års fødselsdagsfest

 Fantastisk! Grinet så tårerne trillede.

Peter Jacobsen var forbi ved min søns 5 års fødselsdag med børnehaven. Min søn er normalt tilbageholden overfor mennesker han ikke kender, men det gjaldt ikke overfor Peter. Min søn var "med tryllekunstner" efter små fem minutter og han knækkede sammen af grin flere gange under showet i vores køkken. Børnene var opslugte af underholdningen og morede sig gevaldigt. Det var booket til børnefødselsdag, men vi voksne fik altså også grinet så tårerne trillede. Fantastisk!

Lissen Vejlskov Nielsen

Lissen booket Peter til sin 5 års fødselsdag

Mathilde 4 år

Hvad gør dig anderledes?

respekterer børnenes grænser

Peter Jakobsen respekterer børnenes grænser samtidig med, at han giver dem chancen for at være noget særligt.

Alt efter børnenes formåen bliver de inddraget som hjælpere i trylle-showet. Der bliver altid grinet meget, når Peter Jakobsen optræder. Både børn og voksne morer og undre sig.

Vi kan hermed give Peter Jakobsen vores allerbedste anbefaling.

Rigshospitalets Børneprogram

hvert show er tilpasset jeres fest

Hvert show er helt unikt, da underholdningen tilpasses jeres fest og hvem I er. Jeg har mange års erfaring i at stikke fingeren i jorden, fange stemningen og improvisere. Derfor er showet nyt hver gang - også for mig. 

glad underholdning

Jeg optræder for at gøre jer glade, og samle alle i en god fælles oplevelse. Det gøres lettest ved at alle griner og har det sjovt sammen - også dem som hjælper til undervejs. 

Højt teknisk trylle niveau

Jeg har igennem næsten 30 år undervist og rådgivet kendte og ukendte tryllekunstnere både i trylleri og kunsten at optræde. På min online-trylleskolen har jeg + 1000 elever.

professionel kommunikation

Jeg ved, at for mange er det første gang de skal booke underholdning, og er lidt usikre. Derfor modtager du e-mail-kontrakt. Vi har opfølgende kommunikation i ugen før showet og på selve dagen.

læs her

Hvad andre skriver

Hvilket show og hvilken flair for netop vores målgruppe,- børn med tidlige følelsesmæssige frustrationer. Såvel børn, forældre som personaler fik en forrygende underholdning.

Elvergården

Et tryllearrangement, der med humor og varme - og alligevel professionelt - inddrager børnene aktivt. Peter formår at fastholde både børn og voksne i et morsomt og underholdende show - og det sker på de mindste børns præmisser.

Maribo bibliotek

Det børnene kunne opleve, hvis de ellers kunne koncentrere sig for krampen i lattermusklerne, var magi i enhver afskygning. Selv de, der for længst er holdt op med at tro på julemanden, har nok svært ved ikke at tro på Peter Jakobsen.

Fyns Amtavis

Jeg har aldrig hørt om dig!

Jeps - det har jeg hørt før, men skyldes nok, at jeg pænt har takket nej tak til TV, film, aviser, udland og den slags de sidste mange år. 

Hvis du vil vide lidt mere om mig og min baggrund, så kan jeg kort nævne, at jeg har fem børn, er uddannet klovn, hypnotisør og har skabt en online-Trylleskole.

Tryllekunstner Peter Jakobsen

Lyder det som noget for jer? 

Kontakt Peter! Få prisen til jeres fest og hør om han er ledig

Trustpilot

Se Trustpilot anmeldelser her

Facebook

Se Facebook anmeldelser her

Google

Se Google anmeldelser her