Tryllekunstner til fest

Jeg tryller til 18, 30, 40, 50, 60, 70, 75, 80 eller 90 års fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, sølvbryllupper, guldbryllupper og alle andre familiefester.

Underholdning til private fester

Giv dine gæster en helt unik oplevelse til din næste fest. Mit show er en blanding af tryllekunst, magi og komik, og jeg tilpasser det præcist til din fest og dine gæster, så I får en fantastisk oplevelse, I vil huske lang tid efter.

privat fest med trylleri
underholdning konfirmation katja

Skal jeg gøre jeres næste fest til noget helt specielt?

Jeg hedder Peter Jakobsen, og jeg er ekspert i at optræde til private fester. Der er noget helt særligt ved at optræde til private fester, fordi I som publikum er så tæt på.

Det kræver erfaring og en evne til at kunne stikke fingeren i jorden og optræde efter forholdene, men jeg elsker det hver eneste gang.

Scenen for festen kan være din stue, et festlokale, mellem stolene, ude i haven eller måske i garagen. Og du kan være helt rolig. Jeg har prøvet det før ved de lidt over 6.000 fester, hvor jeg tidligere har optrådt.

fest med Peter
sjov tryllekunstner

Stadig i chok

Hold nu kæft du er dygtig.. Vi var virkelig underholdt, og jeg er stadig i chok over det du kan, vi fatter simpelthen minus🤭🤣😀 jeg kan kun sige pæne rosende ord om dig, håber helt klart at se dig igen🤩

Malia Sødal Astrup

Peter optrådte til hendes 30 års fødselsdagsfest

30 års fest

Super underholdning til 50 års fest

Skulle holde 50 års fødselsdag og ville gerne bestille noget underholdning. Kendte ikke Peter  og tog derfor en chance. Det er jeg glad for at jeg gjorde :-). Hold nu op, hvor var han god. Virkelig humoristisk, nærværende og dygtig. Du nåede ud til ALLE gæsterne, som havde ondt i maven af grin mange timer efter du var gået. Du efterlod os måbende og med noget vil alle vil tale om meget længe. Kan varmt anbefales.
1000 tak.

Gitte Nielsen

Gitte havde hyret Peter til sin 50 års fødselsdag

Underholdning til guldbryllup

Peter kom til vores guldbryllup i tirsdags. Det var en stor succes , alle blev underholdt fra starten , der blev hygget og moret sig hele tiden over hans tricks , alle var med, når vi skulle hjælpe med et eller andet, og vores lille barnebarn på 5 år var meget begejstret for ham, især da han kom om og viste ham sine kunstner med bolde, der blev til små bolde. vi kan varmt anbefale ham, hvis der skal grines og mores til fester. med venlig hilsen 

Poul-Erik og Hanne

Pou og Hanne havde selv hyret Peter til deres guldbryllup

Underholdning til fødselsdagsfester

Jeg optræder ofte med underholdning til runde og halvrunde fødselsdage med trylleshows til alle aldersklasser lige fra 3-årige til 6, 10, 18, 30, 40, 50, 60, 70, 75, 80 og 90 års fødselsdage. Jeg målretter altid min underholdning præcist til fødselaren og sammensætningen af dine gæster.

Underholdning til konfirmationer

Ved en konfirmation er der typisk mange aldersklasser samlet. Derfor er trylleri perfekt som underholdning til at samle alle og give jer et rigtig godt grin – eller flere. Jeg er ekspert i at fange både børn, unge, voksne og ikke mindst konfirmanden, så alle får en stor oplevelse.

læs her

Hvad andre skriver

Tusind tusind tak for et fantastisk show !!!!!!!!!!!! Alle har vendt tilbage med mega positiv responce 🙂 Og gud hvor vi grinte. Flere spurgte hvor jeg havde "fundet" dig - så alle har fået din www-side. Vi venter spændt på billederne og selvfølgelig sender jeg dig alle du kan bruge på din side. Igen tusind tak for et kanon indslag 🙂

Ea Kajsa

Et par dage efter sit bryllup

Her kommer så nogle af de bemærkninger, der kom umiddelbart efter du gik. Det bedste jeg nogensinde har oplevet af den slags. Hvor var han dog stinkende charmerende. Usnobbet trylleri i særklasse , enorm professionel. elegant og raffineret sjov humor underholdning

Gitte

Efter hendes 40 års fødselsdag

Vi havde engageret en kendt stand-up komiker til min søns konfirmation for 4 år siden og det var også godt, men den helt store forskel er, at du når ud til ALLE de tilstedeværende gæster og ALLE var enige om at du virkelig havde været prikken over ièt.

Michael Larsen

Efter hans søns konfirmation

Hvad gør mig anderledes?

Gennemført, anderledes og humoristisk

Vi bookede Peter til vores bryllup, og var utroligt nervøse. Enten er tryllekunstnere virkelig fede og gennemførte eller også er det rigtig ringe. Vi kendte ikke til Peter, men satsede!

Hold nu op hvor blev vi overraskede og utroligt glade for at han kom! Hele selskabet grinte og var utroligt underholdt!

Aldrig i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig at det kunne være så vellykket! Peter er anderledes end mange andre fordi han er utroligt humoristisk! 

Han læser sit publikum fra første sekund og er bare på!

Camilla Petersen-Bach

Et par dage efter brylluppet

hvert show er tilpasset jeres fest

Hvert show er helt unikt, da underholdningen bliver tilpasset jeres arrangement og hvem, I er. Jeg har mange års erfaring i at stikke fingeren i jorden, fange stemningen og improvisere. Derfor er showet nyt hver gang - også for mig.

glad underholdning

Jeg optræder for at gøre jer glade og samle alle i en god fælles oplevelse. Det sker lettest ved, at alle griner og har det sjovt sammen - også dem som hjælper til undervejs.

Højt teknisk trylleniveau

Jeg har gennem næsten 30 år undervist og rådgivet kendte og ukendte tryllekunstnere både i trylleri og i kunsten at optræde. På min online-trylleskole har jeg + 1000 elever.

PERSONLIG KOMMUNIKATION

Jeg ved, at for mange er det første gang, de skal booke underholdning og er lidt usikre. Derfor modtager du en e-mail-kontrakt. Vi har også opfølgende kommunikation i ugen før showet og på selve dagen.

Fantastisk underholdning

Peter kom og udførte en fantastisk morsom og god underholdning ved vores barnebarns konfirmation. Alle fik sig gode grin og konfirmanden og hans venner fik oplevelser, de ikke glemmer lige med det samme. Peter lavede sjov med konfirmanden, så vi andre lå flade af grin. Vi forstår stadig ikke, hvordan Peter tryllede - og det er jo det mest fascinerende ved trylleri. Stor ros til Peter - og vi ser frem til en fremtidig fest, hvor Peter kommer forbi. Kan varmt anbefales.

Connie mormor

barnebarns konfirmation

Super sjov og mega dygtig

Peter optrådte til min mands 70 års fødselsdag hvor der var gæster fra 13 til 80 år. Alle - som i ALLE - syntes at Peter var f o r m i d a b e l. Morsom, dygtig til sit håndværk og gik aldrig over stregen. Han kan varmt anbefales hvis man vil ha en sjov oplevelse

Mimi Hansen

Efter mands 70 års fødselsdag

Hvorfor har jeg aldrig hørt om dig?

Det skyldes nok, at jeg pænt har takket nej tak til TV, film, aviser, udland osv. de sidste mange år. Så jeg er ikke så kendt i offentligheden. Men jeg har tryllet i næsten 30 år til både privatfester og firmafester. Læs nogle af udtalelser her på siden og se, hvad folk siger om mig og mit show.

Helt kort kan jeg nævne, at jeg er den glade far til fem skønne børn, uddannet klovn og hypnotisør. Og så har jeg skabt min egen online trylleskole.

Tryllekunstner Peter Jakobsen

Skal jeg trylle for jer? 

Kontakt mig for en pris og find ud af, om jeg er ledig.

Trustpilot

Se Trustpilot anmeldelser her

Facebook

Se Facebook anmeldelser her

Google

Se Google anmeldelser her