Tryllekunstner til fødselsdag

Et trylleshow som tilpasses præcis til din fødselsdag, som en sjov oplevelse dine gæsterne husker år efter festen.

Julefrokost med tryl

Gæster deltager aktivt i showet. Ja - billedet er taget før Coronaen

Til 18, 30, 40, 50, 60, 70, 75, 80 eller 90 års fødselsdag - plus alle de andre skæve og runde år, hvor du også har fødselsdag.

18 års fest
Anders 50 års fest

Skal jeg også optræde til din fødselsdagsfest?

Jeg hedder Peter Jakobsen, er professionel tryllekunstner og er ekspert i at optræde til privat personers fester.

Når jeg siger, at jeg er ekspert, så er det fordi jeg har allerede optrådt til over 5000 fester lige som din.

Det er en helt speciel genre at optræde til private fødselsdagsfester, for her er scenen din stue, festlokalet, mellem stolene, ude i haven eller måske i garagen.

Det kræver en vis erfaring i at optræde under de forhold og ikke mindst en evne i at stikke en finger i jorden og passe ind i selskabet.

Jeg elsker det og vil meget optræde til din fest. Tjek siden ud. Læs hvad andre har oplevet til deres fester. Og lad os tales ved.

God fødselsdagfest!

tryllekunstnerens signatur
tryllekunstner til 40 års fest

18 års fødselsdag

Der var stor ros til dig... Du var bestemt et samtaleemne resten af aftenen - folk var meget imponeret. Nu har jeg set dit show 3 gange ....... men jeg sad stadig med ondt i kæberne efter showet den fredag. Med det vil jeg sige..... Det "samme show" er aldrig det samme show....... Og det kan være lige så sjovt 2 og 3 gang også!  Frederik Dybdal, 18 års fødselsdag
18 års fødselsdag underholdning
18 års fødselsdagsfest Peter tryller

Peter optræder med Mikkels til hans 18 års fødselsdag. Det er mor i baggrunden, som havde hyret Peter.

fantastisk god underholdning. Der blev grinet og snakket resten af aftenen og natten om dine tricks og udtalelser og Alberte var meget positiv overrasket og havde bare en rigtig dejlig og uforglemmelig 18 års fødselsdag! Albertes mor, Pernille Olskær

30 års fødselsdag

Tryllekunster med Peter
Jeg var én af gæsterne ved Anjas 30 års fødselsdag lørdag i Slagelse. Dit show var fuldkommen forrygende. Jeg græd næsten af grin, og kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har moret mig så fantastisk. MICHAEL, EN GÆST fra Anjas 30 års fødselsdag
fest tryl i telt

Til Jørgens runde fødselsdag for familien og alle vennerne i stort telt ude på græsset

Det var super underholdning og det levede fuldt op til mine forventninger. Du fik kick-startet den gode stemning og den fortsatte hele aftenen indtil kl. 05. Så tak fordi du medvirkede til at jeg fik den bedste fødseldagsfest jeg kunne tænke mig. SARA JACOBSEN

Er du ledig og hvad koster du? 

Det lyder som noget for os. Jeg vil gerne vide mere. Hvad koster et show til vores fest?

40 års fødselsdag

Tusind tusind tak for et fantastisk show !!!!!!!!!!!! Alle har vendt tilbage med mega positiv responce 🙂 Og gud hvor vi grinte. Flere spurgte hvor jeg havde "fundet" dig - så alle har fået din www-side. Vi venter spændt på billederne og selvfølgelig sender jeg dig alle du kan bruge på din side. Igen tusind tak for et kanon indslag 🙂 EA HAVDE BOOKET PETER TIL SIN 40 ÅRS FØDSELSDAGSFEST
Peter tryller til 40 års fødseldsag
Her kommer så nogle af de bemærkninger, der kom umiddelbart efter du gik. Det bedste jeg nogen sinde har oplevet af den slags. Hvor var han dog stinkende charmerende. Usnoppet trylleri i særklasse , enorm proffesionel. elegant og raffineret sjov humor underholding. Gitte efter hendes 40 års fødselsdagsfest
Tryllekunstner 40 års fødselsdag

Peter tryller til Annes 40 års fødselsdag, hvor alle veninderne var samlet.

Jeg var dybt imponeret over det du lavede til Lenes fødselsdag i lørdags. FOR VILDT FLOT … ? På alle måder imponerende… og meget, meget professionelt. Din væren i “verden” og agerende med gæsterene var bestemt også meget imponerende. Du ramte os alle fra små til… gamle.. ? så RIGTIG FLOT. Pia Woidemann gæst fra Lenes fødselsdag

50 års fødselsdag

50 og tryllekunstner Peter
Jeg er stadig helt ‘høj’ når jeg fortæller om dit show. Det var langt mere end jeg havde turde håbe på i min vildeste fantasi. Jeg har fået rigtig mange tilbagemeldinger fra gæsterne – og det er det samme der går igen: ‘Hold k… hvor han god ham tryllekaj….og så lige foran næsen på os…’. Din ligefremme måde går rent ind hos gæsterne – og din måde at håndtere mine børn på kan jeg kun bukke dybt for.  Flemming Barts, 50 år
50 års fødselsdag

Peter har lige gjort sin entre på Restaurant Bondestuen i Jyllinge. Som det første samler han alle gæsternes opmærksomhed, for det er en overraskelse for dem alle.

1000, 1000 tak for et utroligt underholdende show, som var det helt store samtaleemne meget af aftenen. Alle var vildt begejstrede. :o) Karina Molin Lindgren, 50 års fødselsdag

Er du ledig og hvad koster du? 

Det lyder som noget for os. Jeg vil gerne vide mere. Hvad koster et show til vores fest?

60 års fødselsdag

Bentes 70 års fødselsdag
Det var bare fantastisk underholdning. Du levede helt op til vore forventninger. Vi kendte dig jo ikke i forvejen, men havde dannet os et indtryk på baggrund af din hjemmeside. Både børn og voksne (fra 3 til 89 år) synes det var alle tiders. Selv var vi gladest for, at du formåede at underholde hele selskabet på en gang. Både børn, teenagere, “midaldrende” og pensionisterne. En dejlig fælles oplevelse. Tusind tak! Bent og Berit Lovring
Tryl til 60 års

Peter tryller til Jens 60 års fødselsdag, som var en herrefrokost for vennerne. Det var Ullas hemmelige gave til jens.

min mors 60 års fødselsdag
Det var en stor fornøjelse for os at se dit show. Du faldt fantastisk godt ind i selskabet og vi nød alle din fantastiske optræden, din humor og ikke mindst din dejlige personlighed. Jeg har fået så meget positiv respons fra gæsterne, ja, der var ovenikøbet et par pige kollegaer, som syntes du bare var så dejlig. Jeg håber vi igen får fornøjelse af at se din fantastiske optræden. Tusind tak fordi du var med til, at give mig en uforglemmelig aften. Birgitte Helmer et par dage efter sin 60 års fest
jørns 60 års fest med tryl

Tryllekunstner til 70 års fødselsdag

Det var et super show og vi er meget glade. Alle gæster har været begejstrede for dig og synes virkelig at du leverede det med meget charme…(Så ved du det..:-)) Vigtigst af alt så blev mor meget overrasket og rigtig glad og det er vi taknemmelige for. LOUISE LEIDECKER HAVDE BOOKET PETER TIL MORS 70 ÅRS FØDSELSDAG
70 år søllerød kro
tryllerkunstner til børnefødselsdag

Mathilde hjælper Peter til mormors fødselsdag

Tryllekunstner til 75 års fødselsdag

Stor tak for et herligt indslag i lørdags, folk var så begejstrede for dine numre og syntes at du var dybt professionel , rasende dygtig og yderst behagelig. Det løftede den i forvejen gode stemning til uanede højder, tak for det! Anne Lambert
Mange tak for det dejlige show du gav på min mors 75 års fødselsdag i lørdags. Både børn og voksne var meget begejstrede for dit show. ANITA. DATTEREN

Tryllekunstner til 80 års fødselsdag

tryllekunstner 80 års fest
Tusind tak for et rigtig herligt indslag til min fars 80 års fødselsdag, hvor alle gæster fik en på “opleveren”Emil og hans dejlige far glemmer dig heller aldrig:-) Birgit Juul Nielsen
Tryllekunster 80 års fødselsdag

Peter optræder til Svens 80 års fødselsdag, hvor hele familien er samlet.

Tak for underholdning den 18 jan. i Herlufmagle hallen. det var bare godt. vores gæster morede sig og det gjorde vi også. Jeg kan og vil anbefale dig til andre. tak for nu. Solveig Nielsen havde hyret Peter til sin 80 års fødseldag

90-100 års fødselsdag

Alder har ingen betydning hvad angår trylleri. Peter optræder for alle aldersklasser - også for små børn, store børn, unge, voksne og alle de andre.

80års fødselsdag
alder ingen hindring

Fantastiske Mara på 105 år, som jeg har optrådt for cirka 20 gange på hendes plejecenter. Det var mit livs første og eneste selfie.

Du lyder som en perfekt tryllekunstner til vores fødselsdag

Derfor vil vi gerne vide mere. Er du ledig og hvad koster et show til vores fest?

(Du får lynhurtigt svar. Er jeg booket, så anbefaler jeg en kollega)