Tryllekunstner til fødselsdag

Et trylleshow som tilpasses præcis til din fødselsdag, som en sjov oplevelse dine gæsterne husker år efter festen.

Underholdning til fødselsdagsfest

Sjov, inddragende og humoristisk tryllekunstner som samler dine gæster til en fælles oplevelse, som huskes i mange år. Trylleshowet er yderst fleksibelt og tilpasses jeres fest og gæster.

fest med Peter

Skal jeg trylle til din fødselsdagsfest?

JJeg hedder Peter og er ekspert i at optræde til private fester. Det er noget særligt at optræde til folks fester, for publikum er helt tæt på. Scenen er din stue, festlokalet, mellem stolene, ude i haven eller måske i garagen. Det kræver erfaring og en evne til at stikke fingeren i jorden og optræde efter forholdene. Jeg elsker det.

Du kan være helt rolig, for jeg har prøvet det før. Jeg har allerede optrådt til lidt over 6000 fester - ligesom den I snart skal holde.

70 års fødseldag

Gik bestemt ikke stille af

Peter optrådte ved min mands og min fødselsdagsfest i lørdags og det gik bestemt ikke stille af 🤣 På en meget charmerende og hyggelig facon "tryllebandt" han os alle 🧙‍♂️ Der blev både grinet og klappet en hel del 😂👏 Så, var stemningen ligesom lagt for resten af dagen. Stor tak til dig Peter og vi giver dig helt sikkert vores varmeste anbefaling 🤗 De bedste hilsner fra Finn & Bente

Finn & Bente Rosendal Hansen

Peter optrådte til deres 60 års fødselsdagsfest

kurts 60 års fødselsdag

Super underholdning til 50 års fest

Skulle holde 50 års fødselsdag og ville gerne bestille noget underholdning. Kendte ikke Peter  og tog derfor en chance. Det er jeg glad for at jeg gjorde :-). Hold nu op, hvor var han god. Virkelig humoristisk, nærværende og dygtig. Du nåede ud til ALLE gæsterne, som havde ondt i maven af grin mange timer efter du var gået. Du efterlod os måbende og med noget vil alle vil tale om meget længe. Kan varmt anbefales.
1000 tak.

Gitte Nielsen

Gitte havde hyret Peter til sin 50 års fødselsdag

Barnebarnet var også med 

Det var en kæmpe stor oplevelse for både store og små gæster ved min mors 60 år fødselsdag. Børn på 2 år var underholdt samt de “ gamle” på 83 år. Det var sjovt og Peter er mega dygtig. Alle talte om det bagefter og fortalte at de havde været så GODT underholdt. Det kan vi kun anbefale....

Brian Lund

Brian havde booket Peter til sin mors 60 års fødselsdagsfest

Mathilde 4 år

læs her

Underholdning til 18 års fødselsdag

fantastisk god underholdning. Der blev grinet og snakket resten af aftenen og natten om dine tricks og udtalelser og Alberte var meget positiv overrasket og havde bare en rigtig dejlig og uforglemmelig 18 års fødselsdag!

Pernille Olskær

Mor til Alberte

Der var stor ros til dig... Du var bestemt et samtaleemne resten af aftenen - folk var meget imponeret. Nu har jeg set dit show 3 gange ....... men jeg sad stadig med ondt i kæberne efter showet den fredag. Med det vil jeg sige..... Det "samme show" er aldrig det samme show....... Og det kan være lige så sjovt 2 og 3 gang også!

Frederik Dybdal

Havde selv hyret Peter til sin 18 års fødselsdag

læs her

Underholdning til 30 års fødselsdag

Jeg var én af gæsterne ved Anjas 30 års fødselsdag lørdag i Slagelse. Dit show var fuldkommen forrygende. Jeg græd næsten af grin, og kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har moret mig så fantastisk.

Michael

En gæst fra Anjas 30 års fødselsdag

Fantastisk underholdning. Super ide til at sætte en fest i gang med. Vores gæster var meget imponeret.

Helle Errild

Efter hendes fødselsdagsfest

30 års fødselsdagsfest
sjov tryllekunstner

læs her

Underholdning til 40 års fødselsdag

Her kommer så nogle af de bemærkninger, der kom umiddelbart efter du gik. Det bedste jeg nogensinde har oplevet af den slags. Hvor var han dog stinkende charmerende. Usnobbet trylleri i særklasse , enorm professionel. elegant og raffineret sjov humor underholdning

Gitte

Et par dage efter hendes 40 års fødselsdag

Jeg er stadig helt 'høj' når jeg fortæller om dit show. Det var langt mere end jeg havde turde håbe på i min vildeste fantasi. Din ligefremme måde går rent ind hos gæsterne - og din måde at håndtere mine børn på kan jeg kun bukke dybt for. Jeg kan forsikre dig om - at jeg til hver en tid vil anbefale dig.Så derfor - tusind tak for et MEGET underholdende sjov. Aldrig har jeg grint så meget af at blive snydt så vandet det driver. TAK.

FLEMMING BARTS

Havde booket Peter til sin 40 års fødselsdag

læs her

Underholdning til 50 års fødselsdag

Tak for et flot sjovt og meget professionelt show. Meget imponerende. Vores gæster var godt underholdt og mange gav udtryk for at det er en super måde at starte festen på. Man komme i god stemning og har straks noget at tale med sidemanden om. Jeg tror at du fik nogle nye fans og vist også et par potentielle kunder i den kommende tid.

Tina Klokholm

Dagen efter hendes 50 års fødselsdag

Det var en stor fornøjelse for os at se dit show. Du faldt fantastisk godt ind i selskabet og vi nød alle din fantastiske optræden, din humor og ikke mindst din dejlige personlighed. Jeg har fået så meget positiv respons fra gæsterne, ja, der var ovenikøbet et par pige kollegaer, som syntes du bare var så dejlig. Jeg håber vi igen får fornøjelse af at se din fantastiske optræden. Tusind tak fordi du var med til, at give mig en uforglemmelig aften.

Birgitte Helmer

Havde booket Peter til sin 50 års fødselsdag

læs her

Underholdning til 60 års fødselsdag

Det var bare fantastisk underholdning. Du levede helt op til vore forventninger. Vi kendte dig jo ikke i forvejen, men havde dannet os et indtryk på baggrund af din hjemmeside. Både børn og voksne (fra 3 til 89 år) synes det var alle tiders. Selv var vi gladest for, at du formåede at underholde hele selskabet på en gang. Både børn, teenagere, "midaldrende" og pensionisterne. En dejlig fælles oplevelse. Tusind tak!

Bent og Berit Lovring

Fælles 60 års fødselsdag

Min far var meget begejstret og irriteret !! Din optræden gjorde ham jo ikke ligefrem klogere....! Alle gæster havde en fin aften - de smukke rammer på Dragsholm og så en god omgang latter - jeg tror vi tog fusen på dem med dit show, at det så var i verdensklasse gjorde jo ikke oplevelsen ringere.

Charlotte

Gav trylleshow til sin fars 60 års fødselsdag

læs her

Underholdning til 70 års fødselsdag

Det var bare fantastisk underholdning. Du levede helt op til vore forventninger. Vi kendte dig jo ikke i forvejen, men havde dannet os et indtryk på baggrund af din hjemmeside. Både børn og voksne (fra 3 til 89 år) synes det var alle tiders. Selv var vi gladest for, at du formåede at underholde hele selskabet på en gang. Både børn, teenagere, "midaldrende" og pensionisterne. En dejlig fælles oplevelse. Tusind tak!

Bent og Berit Lovring

Fælles 60 års fødselsdag

Min far var meget begejstret og irriteret !! Din optræden gjorde ham jo ikke ligefrem klogere....! Alle gæster havde en fin aften - de smukke rammer på Dragsholm og så en god omgang latter - jeg tror vi tog fusen på dem med dit show, at det så var i verdensklasse gjorde jo ikke oplevelsen ringere.

Charlotte

Gav trylleshow til sin fars 60 års fødselsdag

Hvad gør dig anderledes?

gæsterne skreg af grin

Et lille festudvalg havde via nettet fundet Peter og hans underholdning med tryllerier. Vi havde også "skævet" til hvordan andre havde beskrevet deres oplevelser af Peters show.

Peter ankom og på elegant måde påkaldte han sig gæsternes opmærksomhed. Showet indrog selvfølgelig Carsten, som havde sin egen mening (læs: på en underholdende måde) om hvordan han skulle deltage.

Det håndterede Peter på en MEGET underholdende måde og gæsterne skreg af grin. Kan kun anbefale Peter på bedste måde.

Benny Roy Olsen

Havde booket Peter som gave

hvert show er tilpasset jeres fest

Hvert show er helt unikt, da underholdningen tilpasses jeres fest og hvem I er. Jeg har mange års erfaring i at stikke fingeren i jorden, fange stemningen og improvisere. Derfor er showet nyt hver gang - også for mig. 

glad underholdning

Jeg optræder for at gøre jer glade, og samle alle i en god fælles oplevelse. Det gøres lettest ved at alle griner og har det sjovt sammen - også dem som hjælper til undervejs. 

Højt teknisk trylle niveau

Jeg har igennem næsten 30 år undervist og rådgivet kendte og ukendte tryllekunstnere både i trylleri og kunsten at optræde. På min online-trylleskolen har jeg + 1000 elever.

professionel kommunikation

Jeg ved, at for mange er det første gang de skal booke underholdning, og er lidt usikre. Derfor modtager du e-mail-kontrakt. Vi har opfølgende kommunikation i ugen før showet og på selve dagen.

læs her

Underholdning til 80 års fødselsdag

Tak for underholdning den 18 jan. i Herlufmagle hallen. det var bare godt. vores gæster morede sig og det gjorde vi også. Jeg kan og vil anbefale dig til andre. tak for nu.

Solveig Nielsen

Havde booket peter til sin 80 års fødselsdag

Vi vil gerne sige tusind tak for en uforglemmelig dag, ALLE var vildt begejstret, så det var virkelig med til at gøre dagen helt perfekt for Siw og os

Helle Kriby

booket Peter til sin mors 80 års fødselsdag

Alder ingen hindring

Jeg optræder for mennesker og det er uanset om det det for helt små børn, større børn, unge, voksne eller et ældre. Det handler om kontakten og kommunikationen mellem mennesker. Det er det, som gør jobbet som tryllekunstner spændende. Det er det, som gør hvert show frisk og nyt. 

Fantastiske Mara 105 år, som jeg har optrådt for cirka 20 gange på hendes plejecenter. Det var mit første og eneste selfie, som jeg spurgte om.

Oscars 5 års fødselsdag

Svends 80 års fødselsdag

Jeg har aldrig hørt om dig!

Jeps - det har jeg hørt før, men skyldes nok, at jeg pænt har takket nej tak til TV, film, aviser, udland og den slags de sidste mange år. 

Hvis du vil vide lidt mere om mig og min baggrund, så kan jeg kort nævne, at jeg har fem børn, er uddannet klovn, hypnotisør og har skabt en online-Trylleskole.

Tryllekunstner Peter Jakobsen

Lyder det som noget for jer? 

Kontakt Peter! Få prisen til jeres fest og hør om han er ledig

Trustpilot

Se Trustpilot anmeldelser her

Facebook

Se Facebook anmeldelser her

Google

Se Google anmeldelser her