18 års fødselsdag

Tryllekunstner til 18, 30, 40, 50, 60, 70, 75, 80 eller 90 års fødselsdag

Peter Jakobsen’s Tryllerier er supersjov underholdning. Det er et indslag som kan tilpasses præcis til din fødselsdag, som en stor oplevelse dine gæsterne husker år efter festen.

 • Fantastisk oplevelse! Peter er fremragende! Humoristisk, empatisk og nærværende. Peter optrådte til min fars 50 års, og gav simpelthen bare et forrygende show. Kan klart anbefales.

  Jacob Nielsen Avatar
  Jacob Nielsen
  20 sep 2020
 • Super stemning! Peter gjorde det super godt! ikke kun at han lavede nogle sjove og underholdende tricks, men han fangede i den grad vores selskabs kemi og humor! Kæmpe succes, intet mindre! ALLE gæster har haft en positiv kommentarer til indlægget.!

  Annemette Bøgeskov Jensen
  01 feb 2020
 • Underholdning i topklasse Peter optrådte til min 60 års fødselsdag og leverede en topprofessionel underholdning med masser af grin og måbende ansigter. Du er fantastisk dygtig - jeg er meget glad for min beslutning om at hyre dig til festen. God fornøjelse til alle jer der vælger at gøre det samme.

  Jyotima Gustavsen Avatar
  Jyotima Gustavsen
  02 dec 2019
 • Underholdende og dygtig - 5 stjerne herfra for et super sjow Vi havde hyret Peter til at komme og trylle/underholder til min fars 80 års fødselsdag hvor vi var små 50 personer. Det var en stor succes som der blev snakket meget om efter hans show. Peter var både rigtig underholdene med friske bemærkninger mv. og en super dygtig tryllekunstner. Jeg kan kun give ham mine bedste anbefalinger.

  Jesper Malling
  10 apr 2019
 • Hold nu kæft du er dygtig.. Vi var virkelig underholdt, og jeg er stadig i chok over det du kan, vi fatter simpelthen minus🤭🤣😀 jeg kan kun sige pæne rosende ord om dig, håber helt klart at se dig igen🤩

  Malia Sødal Astrup Avatar
  Malia Sødal Astrup
  08 apr 2019
 • Jeg tog en chance og bookede Peter til min 40 års fødselsdag i lørdags. Han underholdte så alle mine gæster grinede og inkl. mig selv. Peter gjorde at tiden fløj afsted og vil med 100% anbefale Peter til andre. Tusind tak for super fantastisk underholdning. Og tak fordi du kunne komme og underholde. 😂😂😂👍👍👍🤗🤗

  Mathilde Vendelboe Sørensen Avatar
  Mathilde Vendelboe Sørensen
  05 mar 2019
 • Vi havde Peter ude at underholde til vores fest i lørdags. Det var en 60 års fødselsdag med gæster fra 11-83 år. Stor success, masser af grin og flot trylleri. Kan varmt anbefales.

  Jette Mouritzen Avatar
  Jette Mouritzen
  15 jan 2019
 • Vi kendte ikke Peter på forhånd, men det blev en super oplevelse at have ham til min mands 70-årsfødselsdag. Alle, unge som ældre morede sig. Udover at være en god tryllekunstner, er Peter ogsået behageligt menneske, og han forstod at tolke de forskellige gæster på bedste vis.

  Inge Olsen Avatar
  Inge Olsen
  26 dec 2018
 • I anledning af vores 60 års fødselsdagsfest havde vi hyret Peter, og vi var spændte på, hvad vi havde indledt os på. MEN det gik over alt forventning. Vore 45 gæster fik alle deres store smil frem og vi fik ondt i maven af grin. Blandingen af tryllekunstneri og humor var fabelagtigt. Vi kan stærkt anbefale Peter.
  Mange venlige hilsner Søren og Conni

  Conni Petersen Avatar
  Conni Petersen
  04 nov 2018
 • Peter optrådte ved min mands og min fødselsdagsfest i lørdags og det gik bestemt ikke stille af 🤣 På en meget charmerende og hyggelig facon "tryllebandt" han os alle 🧙‍♂️ Der blev både grinet og klappet en hel del 😂👏 Så, var stemningen ligesom lagt for resten af dagen. Stor tak til dig Peter og vi giver dig helt sikkert vores varmeste anbefaling 🤗 De bedste hilsner fra Finn & Bente

  Bente Rosendal Hansen Avatar
  Bente Rosendal Hansen
  02 okt 2018
 • Det var en kæmpe stor oplevelse Det var en kæmpe stor oplevelse for både store og små gæster ved min mors 60 år fødselsdag. Børn på 2 år var underholdt samt de “ gamle” på 83 år. Det var sjovt og Peter er mega dygtig. Alle talte om det bagefter og fortalte at de havde været så GODT underholdt. Det kan vi kun anbefale....

  Brian Lund Avatar
  Brian Lund
  27 sep 2018
 • SUPER underholdning til 50 års fødselsdag Skulle holde 50 års fødselsdag og ville gerne bestille noget underholdning. Kendte ikke Peter Komik, og tog derfor en chance. Det er jeg glad for at jeg gjorde :-). Hold nu op, hvor var han god. Virkelig humoristisk, nærværende og dygtig. Du nåede ud til ALLE gæsterne, som havde ondt i maven af grin mange timer efter du var gået. Du efterlod os måbende og med noget vil alle vil tale om meget længe. Kan varmt anbefales. 1000 tak.

  Gitte Nielsen Avatar
  Gitte Nielsen
  20 aug 2018
 • Jeg havde lejet dig til min 60 års fødselsdag. Det var et fantastisk show som fascinerede både mig og alle gæsterne, unge som gamle. Flere af gæsterne ville klart anbefale dit show til andre inklusive mig selv. Så tak for dit show. Ville glæde mig til at bruge dig igen til næste fest. 🤪🤩😋

  Jørn Olsen Avatar
  Jørn Olsen
  05 jul 2018
 • Super sjov og mega dygtig Peter optrådte til min mands 70 års fødselsdag hvor der var gæster fra 13 til 80 år.Alle - som i ALLE - syntes at Peter var f o r m i d a b e l.Morsom, dygtig til sit håndværk og gik aldrig over stregen.Han kan varmt anbefales hvis man vil ha en sjov oplevelse

  Mimi Hansen Avatar
  Mimi Hansen
  17 jun 2018
 • Peter tryllebandt gæsterne Peter tryllebandt gæsterne til vores forældres 2x70 års fødselsdag. Peter udviste en fin fornemmelse for gæsterne og skabte et både sjovt og magisk indslag midt i festen. Skønt, at Peter formåede at inddrage unge som gamle i sit show. Ved morgenmaden den efterfølgende dag talte gæsterne stadig om tryllerierne.

  Rikke og Dorte
  30 jan 2018
 • Havde Peter til min 50 års fødselsdag, han var helt totalt gennemført og mine gæster skrald grinede under hele showet.
  Virkelig professionelt udført og takker tusinde gange for din sjove måde at være på ❤️

  Adelaide Boesgaard Midjord Avatar
  Adelaide Boesgaard Midjord
  03 okt 2016

Skal jeg også optræde til din fest?

Jeg hedder Peter Jakobsen, er professionel tryllekunstner og er ekspert i at optræde til privat personers fester.

Når jeg siger, at jeg er ekspert, så er det fordi jeg har allerede optrådt til over 5000 fester lige som din.

Det er en helt speciel genre at optræde til private fødselsdagsfester, for her er scenen din stue, festlokalet, mellem stolene, ude i haven eller måske i garagen.

Det kræver en vis erfaring i at optræde under de forhold og ikke mindst en evne i at stikke en finger i jorden og passe ind i selskabet.

Jeg elsker det og vil meget optræde til din fest. Tjek siden ud. Læs hvad andre har oplevet til deres fester. Og lad os tales ved.

God fødselsdagfest!

tryllekunstner underskrift

Tryllekunstner til 18 års fødselsdag

Tryllerier hjemme i udestuen

Der var stor ros til dig… Du var bestemt et samtaleemne resten af aftenen – folk var meget imponeret. Nu har jeg set dit show 3 gange ……. men jeg sad stadig med ondt i kæberne efter showet den fredag. Med det vil jeg sige….. Det “samme show” er aldrig det samme show……. Og det kan være lige så sjovt 2 og 3 gang også!  Frederik Dybdal, 18 års fødselsdag

fantastisk god underholdning. Der blev grinet og snakket resten af aftenen og natten om dine tricks og udtalelser og Alberte var meget positiv overrasket og havde bare en rigtig dejlig og uforglemmelig 18 års fødselsdag! Albertes mor, Pernille Olskær

Tryllerier til 30 års fødselsdag

Frederiks 18 års fest

Jesper 30 års fest

Jeg var én af gæsterne ved Anjas 30 års fødselsdag lørdag i Slagelse. Dit show var fuldkommen forrygende. Jeg græd næsten af grin, og kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har moret mig så fantastisk. MICHAEL, EN GÆST fra Anjas 30 års fødselsdag

30 års fødselsdag

Det var super underholdning og det levede fuldt op til mine forventninger. Du fik kick-startet den gode stemning og den fortsatte hele aftenen indtil kl. 05. Så tak fordi du medvirkede til at jeg fik den bedste fødseldagsfest jeg kunne tænke mig. SARA JACOBSEN

Jeg har aldrig høre om dig….

Det er måske fordi, at jeg ikke er i medierne. Jeg er Danmarks travleste tryllekunstner på nu 20. år. Jeg lever af mund-til-mund og jer som opdager mig på nettet.  Inden for branchen ved alle hvem jeg er. 

Tryl og sjov til 40 års fødselsdag

Renes 40 års fest i stuen

Tusind tusind tak for et fantastisk show !!!!!!!!!!!! Alle har vendt tilbage med mega positiv responce 🙂 Og gud hvor vi grinte. Flere spurgte hvor jeg havde “fundet” dig – så alle har fået din www-side. Vi venter spændt på billederne og selvfølgelig sender jeg dig alle du kan bruge på din side. Igen tusind tak for et kanon indslag 🙂 EA HAVDE BOOKET PETER TIL SIN 40 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

Betinas pigefrokost for veninderne

Her kommer så nogle af de bemærkninger, der kom umiddelbart efter du gik. Det bedste jeg nogen sinde har oplevet af den slags. Hvor var han dog stinkende charmerende. Usnoppet trylleri i særklasse , enorm proffesionel. elegant og raffineret sjov humor underholding. Gitte efter hendes 40 års fødselsdagsfest

Jeg var dybt imponeret over det du lavede til Lenes fødselsdag i lørdags. FOR VILDT FLOT … 🙂 På alle måder imponerende… og meget, meget professionelt. Din væren i “verden” og agerende med gæsterene var bestemt også meget imponerende. Du ramte os alle fra små til… gamle.. 🙂 så RIGTIG FLOT. Pia Woidemann gæst fra Lenes fødselsdag

Tryllekunstner til 50 års fødselsdag

Peter optræder midt mellem gæsterne i restauranten

Jeg er stadig helt ‘høj’ når jeg fortæller om dit show. Det var langt mere end jeg havde turde håbe på i min vildeste fantasi. Jeg har fået rigtig mange tilbagemeldinger fra gæsterne – og det er det samme der går igen: ‘Hold k… hvor han god ham tryllekaj….og så lige foran næsen på os…’. Din ligefremme måde går rent ind hos gæsterne – og din måde at håndtere mine børn på kan jeg kun bukke dybt for.  Flemming Barts, 50 år

50 års herrefrokost

1000, 1000 tak for et utroligt underholdende show, som var det helt store samtaleemne meget af aftenen. Alle var vildt begejstrede. :o) Karina Molin Lindgren, 50 års fødselsdag

50 års fødselsdag

1000, 1000 tak for et utroligt underholdende show, som var det helt store samtaleemne meget af aftenen. Alle var vildt begejstrede. :o) Karina Molin Lindgren, 50 års fødselsdag

Hvad koster du? Er du ledig?

Det kommer an på hvor du holder din fest. Skriv, ring, SMS og du får prisen til præcis din fest. 

(Det er naturligvis helt uforpligtende og du får hurtigt svar)

Tryllekunstner til 60 års fødselsdag

telt i haven til Bentes 60 års fødselsdag

Det var bare fantastisk underholdning. Du levede helt op til vore forventninger. Vi kendte dig jo ikke i forvejen, men havde dannet os et indtryk på baggrund af din hjemmeside. Både børn og voksne (fra 3 til 89 år) synes det var alle tiders. Selv var vi gladest for, at du formåede at underholde hele selskabet på en gang. Både børn, teenagere, “midaldrende” og pensionisterne. En dejlig fælles oplevelse. Tusind tak! Bent og Berit Lovring

Mathilde er med til mormors fødselsdag

Det var en stor fornøjelse for os at se dit show. Du faldt fantastisk godt ind i selskabet og vi nød alle din fantastiske optræden, din humor og ikke mindst din dejlige personlighed. Jeg har fået så meget positiv respons fra gæsterne, ja, der var ovenikøbet et par pige kollegaer, som syntes du bare var så dejlig. Jeg håber vi igen får fornøjelse af at se din fantastiske optræden. Tusind tak fordi du var med til, at give mig en uforglemmelig aften. Birgitte Helmer et par dage efter sin 60 års fest

Tryl til 70 års fødselsdag

Tryllekunstneren gør klar til en 70 års fødselsdag

Det var et super show og vi er meget glade. Alle gæster har været begejstrede for dig og synes virkelig at du leverede det med meget charme…(Så ved du det..:-)) Vigtigst af alt så blev mor meget overrasket og rigtig glad og det er vi taknemmelige for. LOUISE LEIDECKER HAVDE BOOKET PETER TIL MORS 70 ÅRS FØDSELSDAG

Tryllekunstner til 75 års fødselsdag

Fødselsdag i teltet

Stor tak for et herligt indslag i lørdags, folk var så begejstrede for dine numre og syntes at du var dybt professionel , rasende dygtig og yderst behagelig. Det løftede den i forvejen gode stemning til uanede højder, tak for det! Anne Lambert

Mange tak for det dejlige show du gav på min mors 75 års fødselsdag i lørdags. Både børn og voksne var meget begejstrede for dit show. ANITA. DATTEREN

Tryllekunstner til 80 års fødselsdag

Til Svends 80 års fødselsdag. Konen overraskede ham med underholdning.

Tusind tak for et rigtig herligt indslag til min fars 80 års fødselsdag, hvor alle gæster fik en på “opleveren”Emil og hans dejlige far glemmer dig heller aldrig:-) Birgit Juul Nielsen

Tak for underholdning den 18 jan. i Herlufmagle hallen. det var bare godt. vores gæster morede sig og det gjorde vi også. Jeg kan og vil anbefale dig til andre. tak for nu. Solveig Nielsen havde hyret Peter til sin 80 års fødseldag

90 – 100 års fødselsdage

Fantastiske Mara 105 år som jeg har optrådt for cirka 20 gange på hendes plejecenter

Alder har ingen betydning hvad angår trylleri. Peter optræder for alle aldersklasser – også for små børn, store børn, unge, voksne og alle de andre. Læs om trylleri for børn og familie her

Tryl for hele familien

JA TAK! Det lyder som noget for os

Kan du sende et uforpligtende tilbud og fortælle om du er du ledig? Er Peter booket eller ikke til budgettet, så anbefaler han altid en kollega.

(Det er naturligvis helt uforpligtende og du får hurtigt svar)