underholdning for alle gæsterne – børn som unge, voksne og ældre

tryller ved konfirmandens bord
Konfirmanden og hendes veninder griner

Peter laver et familieshow i ordets bedste betydning. Missionen er, at konfirmanden og gæsterne har det sjovt sammen på tværs af alder.

 • Super professionelt show. Super professionelt show med fin kontakt til publikum.Flere er gået i træning med at fordoble en pengeseddels værdi, endda 2 gange, mageløst.Tak for oplevelsen, vi ses sikkert igen.

  KAREN OLESEN
  07 sep 2020
 • Overraskende god underholdning til min… Overraskende god underholdning til min datters konfirmation 😉 kan helt sikkert anbefales.

  Simone kranier
  25 aug 2020
 • Super sjov underholdning til… Super sjov underholdning til konfirmation. Alle gæster havde en fest - store som små.

  Louise
  17 aug 2020
 • 1000 tak for fantastisk underholdning ved vores datters konfirmation.
  Det var lige prikken over I’et og som at have et es i ærmet, at kunne trække kaninen op af hatten og overraske vores datter med dit underholdende indslag.
  Det var så sjovt!
  Du er super underholdende, dygtig og sjov. De bedste anbefalinger skal lyde herfra og vi håber at se dig igen en anden gang.

  Linda Nielsen Avatar
  Linda Nielsen
  07 maj 2019
 • Hold nu kæft du er dygtig.. Vi var virkelig underholdt, og jeg er stadig i chok over det du kan, vi fatter simpelthen minus🤭🤣😀 jeg kan kun sige pæne rosende ord om dig, håber helt klart at se dig igen🤩

  Malia Sødal Astrup Avatar
  Malia Sødal Astrup
  08 apr 2019
 • Vi havde Peter ude til vores søns konfirmation d.28/4-18. Vidste egentlig ikke hvad vi skulle forvente, selvom vi kun havde læst positive anmeldelser om Peter.Men vi blev virkelig i den grad positivt overrasket- Peter var virkelig professionel og fik samtlige gæster, unge som gamle rigtig godt underholdt. Virkelig godt show, som vi sagtens kunne have set meget mere af

  Thomas Gammelgaard Avatar
  Thomas Gammelgaard
  26 dec 2018
 • Vi havde Peter til vores datters konfirmation som en overraskelse. Det var helt fantastisk og han tog alle med storm. Det er 4 år siden og folk husker det stadig. Et par optog det hele og vi har derfor set det flere gange også i langsom gengivelse og kan stadig ikke se hvordan tricksene virkede 🙂 Kan varmt anbefale ham til alle aldersgrupper 🙂

  Lena Åkerstrøm Christiansen Avatar
  Lena Åkerstrøm Christiansen
  26 dec 2018
 • Peter er sjov for både børn og voksne og hans trylleri er i højeste klasse. God underholdning alle pengene værd

  Christian Jensen Avatar
  Christian Jensen
  26 dec 2018
 • Peter Jakobsen er en fantastisk underholdende tryllekunstner, der forstår at inddrage og "tryllebinde" sit publikum! Meget charmerende og top professionel! Kan virkelig anbefales!

  Inge Andersen Avatar
  Inge Andersen
  26 dec 2018
 • i alt sin enkelhed bare fantastisk morsomt trylleri og sjov og man står tilbage med en wow efekt og undres over hvordan

  søren kristoffersen Avatar
  søren kristoffersen
  26 dec 2018
 • Super god underholdning.Vi var et… Super god underholdning.Vi var et mindre selskab på ca. 30, både små og større børn og voksne. Alle tiders underholdning. Alle var med for starten og der virkeligt grinet igennem. Tak Peter.Pia og John, Gentofte

  John Rene Rasmussen
  27 aug 2018
 • Peter kom til min søns konfirmation 26/5-18. Vi havde ikke før prøvet at hyre en tryllekunster og var lidt spændte. Jeg må sige at Peter fuldstændig blæste os omkuld. Han fik alle gæster - store som små - til at bryder sammen i grin. Vi var meget begejstret og vil helt sikkert hyre Peter en anden gang. Peter du får vores største anbefalinger.
  Mange hilsner fra Christina, Connie og Lucas

  Christina Ederstrøm Avatar
  Christina Ederstrøm
  06 jul 2018
 • God underholdning ved konfirmation Vi havde en rigtig god oplevelse, da Peter underholdte ved vores søns konfirmation. Peter leverede et show, der involverede både konfirmand og gæster, og alle var rigtig godt underholdt og fik sig nogle herlige grin. Peter havde formået at tilpasse sit show, så det passede til konfirmandens store fritidsinteresse. Vi kan varmt anbefale Peter som et godt og underholdende indslag ved familiefester.

  Lene
  05 jul 2018
 • Peter er en fantastisk underholder.
  Han underholdte til min datters konfirmation og hele selskabet morerde sig . Kan anbefale ham til enhver festlig lejlighed.

  Pia Toftvig Avatar
  Pia Toftvig
  17 jun 2018
 • Fantastisk underholdning Peter kom og udførte en fantastisk morsom og god underholdning ved vores barnebarns konfirmation.Alle fik sig gode grin og konfirmanden og hans venner fik oplevelser, de ikke glemmer lige med det samme. Peter lavede sjov med konfirmanden, så vi andre lå flade af grin. Vi forstår stadig ikke, hvordan Peter tryllede - og det er jo det mest fascinerende ved trylleri.Stor ros til Peter - og vi ser frem til en fremtidig fest, hvor Peter kommer forbi.Kan varmt anbefales. Connie - mormor

  Ce
  29 maj 2018
 • Nærværende og fortryllende... Super afbræk til konfirmationsfest for min datter. Tilstede fra første øjeblik og nærværende, så alle 70 gæster i alle aldre fik sig en rigtig god oplevelse - det i sig selv er imponerende. Tak for en fantastisk oplevelse 🙂

  Henrik Scheibel
  12 maj 2018
 • Jeg kan kun tilslutte mig de andres positive tilkendegivelser. Peter underholdte til min datters konfirmation, og han fangede både store og smås opmærksomhed med sit trylleri og sjove bemærkninger. Var hurtig til at bekræfte og følge op på aftalen, så jeg ikke skulle være nervøs for om han kom. Hyr ham endelig �����

  Lene Spange Avatar
  Lene Spange
  09 maj 2018
 • Forrygende Alle syntes bare det var sjovt og underholdende, og at det havde været et virkeligt godt show - skønt hvordan det kan løfte stemningen til en konfirmation med en god tryllekunster. Det det var anden gang vi bookede Peter - det er vel den bedste tilbagemelding at få 🙂 Konfirmanden var også virkelig glad, men forstår vist stadig ikke helt, hvordan det gik for sig 🙂 Det var virkelig det hele værd, at få Peter til at kigge forbi vores fest - igen!

  André Dørlit
  24 apr 2018
 • Vi havde fornøjelsen af Peters underholdning til min søns konfirmation, og oplevede en fantastisk blanding af trylleri, komik og skøn medinddragelse af både børn og voksne, ikke mindst konfirmanden. Stor begejstring hos alle gæster, store som små :-). Tak for et uforglemmeligt indslag. (Fuck, han er hurtig .... sagde konfirmanden).

  Lene Damsgaard Avatar
  Lene Damsgaard
  23 apr 2018
 • Fantastisk sjov underholdning Fantastisk sjov underholdning til alle aldre! Peter sørgede for imponerende tryllekunst, der fik gæsterne til at tabe underkæben. Peter var god til at inddrage sit publikum og gøre forestillingen personlig. Kan varmt anbefales.

  Cathrine
  20 mar 2018
 • Peter skabte stemning i det øjeblik han … Peter skabte stemning i det øjeblik han trådte ind af døren!!!Super dygtig, underholdende og ikke mindst smilende entertainer.Vi var alle blown away over magien og har efterfølgende talt meget om Peter show. Peter kan helt klart anbefales og så til en super fair pris.

  Rikke Bang
  05 dec 2017
 • For 6 år siden havde vi Peter til at trylle for os i anledning af vores datter's konfirmation. Det var fantastisk underholdning og vi taler fortsat om det. Det der var så godt ved det var at det var tilrettelagt så både børn og voksne følte sig underholdt. Der var masser af humor og gode grin.

  Birgitte Luplau Avatar
  Birgitte Luplau
  10 okt 2016
 • Peter optrådte til vores søns konfirmation og hele selskabet var begejstrede- Peter kunne både trylle og få alle til at grine. Super godt indslag, der gav en fantastisk stemning hos alle gæsterne. God kommunikation hele vejen igennem.

  Lene Helsted Avatar
  Lene Helsted
  09 okt 2016

Ønsker I en tryllekunstner til konfirmationen?

Her er konfirmanden hovedpersonen og deltager aktivt i trylleshowet, men det er kun i det omfang han eller hun ønsker det. Peter er ekspert i at håndtere konfirmander, så de føler sig trygge i situationen.

Peter er en af landets mest erfarne i at optræde til private fester. Han har optrådt til hundredvis af konfirmationer og er vant til at blende ind, stikke en finger i jorden og fange tonen i netop jeres familie.

Showet er en unik blanding af komik, tryl & aktiv involvering af gæsterne. Missionen er, at ALLE skal grine mest muligt.

Har du nogen spørgsmål om tryllekunster til jeres konfirmation, så er du altid velkommen til at kontakte Peter.

tryllekunstner underskrift

To konfirmander på en gang hjælper til

Jeg havde engageret dig til min datters konfirmation og det var noget af det bedste vi kunne have gjort for vores gæster. Vi havde engageret en kendt stand-up komiker til min søns konfirmation for 4 år siden og det var også godt, men den helt store forskel er, at du når ud til ALLE de tilstedeværende gæster og ALLE var enige om at du virkelig havde været prikken over ièt. Michael Larsen som før havde prøvet anden indslag til konfirmation

Bageste række i stuen

Lille søster var også med i konfirmations-showet

Peter Jacobsen er bare suveræn , har en kanon sjov og dejlig humor, er sikker på at selv Victor Borge ville give os ret i denne påstand! Man føler når han er igang, at man kender ham personligt, og han kender hver og en gæst ved selskabet! Kan kun anbefale Peter Jacobsen på det varmeste! Johnny og Pia , Casper’s 15 års fødselsdag

elsebeth-konfirmation

marlene-konfirmation
To små børn til konfirmation i Køge
To små børn ville pludselig også være med. Det fik de lov til.

Det var bare super, som min søn sagde:” Det bedste ved min konfirmation efter kirken – var Peter. Tak for at du gjorde dagen særlig for min søn.. MARIANNE KELLER, MOR til konfirmanden

Jeg fik en klage fra en mor

Jeg var lidt ked af, at konfirmanden ikke kom op – men ellers var det helt kanon underholdning – og alle gæsterne var meget begejstrede!!!” Anne Sofie, moren

Jeg mailede tilbage og forklarede

At jeg kiggede på konfirmanden og skønnede, at hun ikke skulle op. Jeg har selv fem børn og jeg ved hvor grænsen  for følsomme teenagere er. Jeg kunne ikke drømme om at involvere en teenager, som måske ikke er helt tryg ved situationen.

Det er en  fin grænse, og den skal respekteres.  De fleste vil gerne være med, men enkelte vil hellere bare sidde på deres plads og se på. 

Hun talte med sin datter og mailede tilbage

Hej Peter, Mange tak for mail – du havde ret :o). Jeg talte med Regine om det, og hun var meget glad for ikke at komme op!!Så det var den helt rigtige beslutning! Igen, tak for et super show – og mange hilsner Anne Sofie

Mettes anbefaling

konfirmation med karsten

charlottes konfirmation

Tusind tak for en rigtig god underholdning som virkelig satte gang i lattermusklerne. Du fik gæsterne op på mærkerne og satte stemningen for resten af dagen og Tobias syntes du var fantastisk. Kjeld Winther

Konfirmand er med i showet
De skal være sjovt at være med

lene-konfirmation

Konfirmandens far
Konfirmandens far hjælper til

Tusind tak for et fantastisk show til min søn Rasmus’ s konfirmation i fredags. Det satte virkelig gang i festen og alle var meget begejstret. Gæsterne talte længe om det bagefter. Kan kun anbefales. Janne Lindhardt Møller

underholdning til Susans konfirmation

Saras konfirmation

Fantastisk underholdning både for børn og voksne. Takker for en helt igennem storslået underholdning til Marcus Fabricius konfirmation. Dorthe Kondrup

to hjælper med til underholdning til konfirmation
Fra en tvillinge konfirmation – begge er med

Det er tryllerier for hele familien – også lillesøster

Peter Jakobsen respekterer børnenes grænser samtidig med, at han giver dem chancen for at være noget særligt. Alt efter børnenes formåen bliver de inddraget som hjælpere i trylle-showet. Der bliver altid grinet meget, når Peter Jakobsen optræder. Både børn og voksne morer og undre sig. Vi kan hermedgive Peter Jakobsen vores allerbedste anbefaling. Rigshospitalets Børneprogram

Det er for hele familien

Du lyder som en god tryllekunstner til vores konfirmation 

Ja tak! Vi vil gerne vide mere. Er du ledig? Hvad koster du?

(Det er naturligvis helt uforpligtende og du får hurtigt svar)