Tryllekunstner til konfirmation

Underholdning for alle gæsterne – børn som unge, voksne og ældre. Peters trylleshow er familie-underholdning i ordets bedste betydning.

Underholdning til konfirmationer

Missionen med Peters tryllerier er, at konfirmanden og alle gæsterne har det sjovt sammen på tværs af alder. Showet passer perfekt ind i stuen, haven, restauranten, kantinen, selskabslokalet - lige der hvor I er.

konfimand bordet og pigerne
underholdning konfirmation katja
konfirmation hos Henning

Skal jeg trylle til jeres konfirmation?

Jeg hedder Peter Jakobsen og er ekspert i at optræde til konfirmationer. Jeg har efterhånden omkring 25 års erfaring med at trylle til konfirmationer. Jeg vild med det og er især opmærksom, at det skal være en god oplevelse for både konfirmanden og gæsterne, så alle føler sig trygge i situationen

 Konfirmanden er naturligt hovedpersonen og deltager aktivt i showet, men det er kun i det omfang, han eller hun selv ønsker det. Alle er med i showet - også de helt små, når de pludselig vil deltage. 

Formidabel

Alle syntes bare det var sjovt og underholdende, og at det havde været et virkeligt godt show - skønt hvordan det kan løfte stemningen til en konfirmation med en god tryllekunster. Det det var anden gang vi bookede Peter - det er vel den bedste tilbagemelding at få 🙂

Konfirmanden var også virkelig glad, men forstår vist stadig ikke helt, hvordan det gik for sig 🙂 Det var virkelig det hele værd, at få Peter til at kigge forbi vores fest - igen!

André Dørlit

Anden gang optræder for André

ved konfirmandens bord
konfirmand og ven

Fantastisk underholdning

Peter kom og udførte en fantastisk morsom og god underholdning ved vores barnebarns konfirmation. Alle fik sig gode grin og konfirmanden og hans venner fik oplevelser, de ikke glemmer lige med det samme. Peter lavede sjov med konfirmanden, så vi andre lå flade af grin. Vi forstår stadig ikke, hvordan Peter tryllede - og det er jo det mest fascinerende ved trylleri. Stor ros til Peter - og vi ser frem til en fremtidig fest, hvor Peter kommer forbi. Kan varmt anbefales.

Connie mormor

barnebarns konfirmation

Man kender ham personligt

Peter Jakobsen er bare suveræn , har en kanon sjov og dejlig humor, er sikker på at selv Victor Borge ville give os ret i denne påstand! Man føler når han er i gang, at man kender ham personligt, og han kender hver og en gæst ved selskabet! Kan kun anbefale Peter Jakobsen på det varmeste!

Johnny og Pia Hansen

Efter søns 15 års fest

pige og tryllekunstner

Jeg fik en klage fra en mor.....

Jeg var lidt ked af, at konfirmanden ikke kom op - men ellers var det helt kanon underholdning - og alle gæsterne var meget begejstrede!!!" Anne Sofie, moren

Jeg mailede tilbage og forklarede,
at jeg kiggede på konfirmanden og skønnede, at hun ikke skulle op. Jeg har selv fem børn og jeg kender grænsen for følsomme teenagere.  

Jeg kunne ikke drømme om at involvere en teenager, som måske ikke er helt tryg ved situationen. Det er en fin grænse, og den skal respekteres.  De fleste vil gerne være med, men enkelte vil hellere bare sidde på deres plads og se på.

Hun spurgte sin datter og mailede tilbage

Hej Peter, Mange tak for mail - du havde ret :o). Jeg talte med Regine om det, og hun var meget glad for ikke at komme op!! Så det var den helt rigtige beslutning! Igen, tak for et super show - og mange hilsner Anne Sofie

konfirmation underholdning

Absolut super godt

Vi havde besøg af Peter til vores søns konfirmation. Det var en super god oplevelse med humor og trylleri.Hvad var det bedste ved konfirmationen, blev min søn spurgt: motorcykel turen og tryllekunstneren.!! Flere af gæsterne spurgte efterfølgende interesseret ind til hvor vi havde fundet Peter. Absolut super godt .

Victor Christensen

Spurgte sin søn om tryllekunstneren

tryl til konfirmation

læs her hvad andre oplevede til deres

konfirmation

Peter kom til min søns konfirmation . Vi havde ikke før prøvet at hyre en tryllekunstner og var lidt spændte. Jeg må sige at Peter fuldstændig blæste os omkuld. Han fik alle gæster - store som små - til at bryder sammen i grin. Vi var meget begejstret og vil helt sikkert hyre Peter en anden gang. Peter du får vores største anbefalinger.

Christina wibroe

Efter søns konfirmationsfest

Vi havde fornøjelsen af Peter's optræden til vores søn's konfirmation i April. Alle i alle aldre blev solidt underholdt fra start til slut, det var både fascinerende og meget morsomt, vi kan kun give Peter vores varmeste anbefalinger.

Claus Thorsager Olesen

En måned efter konfirmationen

1000 tak for fantastisk underholdning ved vores datters konfirmation. Det var lige prikken over I’et og som at have et es i ærmet, at kunne trække kaninen op af hatten og overraske vores datter med dit underholdende indslag. Det var så sjovt! Du er super underholdende, dygtig og sjov. De bedste anbefalinger skal lyde herfra og vi håber at se dig igen en anden gang.

Linda Nielsen

Datters konfirmation

Hvad gør dig anderledes?

Blæste os omkuld

Peter kom til min søns konfirmation . Vi havde ikke før prøvet at hyre en tryllekunster og var lidt spændte. Jeg må sige at Peter fuldstændig blæste os omkuld.

Han fik alle gæster - store som små - til at bryder sammen i grin. Vi var meget begejstret og vil helt sikkert hyre Peter en anden gang. Peter du får vores største anbefalinger.

konfirmation hos  Chrstina

Christina Ederstrøm

Et par dage efter konfirmationen

hvert show er tilpasset jeres konfirmation

Hvert show er helt unikt, da underholdningen tilpasses jeres konfirmation og hvem I er. Jeg har mange års erfaring i at stikke fingeren i jorden, fange stemningen og improvisere. Derfor er showet nyt hver gang - også for mig. 

glad indslag til konfirmation

Jeg optræder for at gøre jer glade, og samle alle i en god fælles oplevelse. Det gøres lettest ved at alle griner og har det sjovt sammen - også dem som hjælper til undervejs. 

Højt teknisk trylle niveau

Jeg har igennem næsten 30 år undervist og rådgivet kendte og ukendte tryllekunstnere både i trylleri og kunsten at optræde. På min online-trylleskolen har jeg + 1000 elever.

professionel kommunikation

Jeg ved, at for mange er det første gang de skal booke underholdning, og er lidt usikre. Derfor modtager du e-mail-kontrakt. Vi har opfølgende kommunikation i ugen før showet og på selve dagen.

Fangede både store og små

Jeg kan kun tilslutte mig de andres positive tilkendegivelser. Peter underholdte til min datters konfirmation, og han fangede både store og smås opmærksomhed med sit trylleri og sjove bemærkninger. Var hurtig til at bekræfte og følge op på aftalen, så jeg ikke skulle være nervøs for om han kom. Hyr ham endelig

Lene Spange

Mor skriver et par dage efter konfirmationen

Husker det 6 år efter

For 6 år siden havde vi Peter til at trylle for os i anledning af vores datter's konfirmation. Det var fantastisk underholdning og vi taler fortsat om det. Det der var så godt ved det var at det var tilrettelagt så både børn og voksne følte sig underholdt. Der var masser af humor og gode grin.

Birgitte Luplau

6 år efter konfirmationen

Jeg har aldrig hørt om dig!

Jeps - det har jeg hørt før, men skyldes nok, at jeg pænt har takket nej tak til TV, film, aviser, udland og den slags de sidste mange år. 

Hvis du vil vide lidt mere om mig og min baggrund, så kan jeg kort nævne, at jeg har fem børn, er uddannet klovn, hypnotisør og har skabt en online-Trylleskole.

Tryllekunstner Peter Jakobsen
professionel underholdning til konfirmation

Lyder det som noget for jer? 

Kontakt Peter! Få prisen til jeres fest og hør om han er ledig

Trustpilot

Se Trustpilot anmeldelser her

Facebook

Se Facebook anmeldelser her

Google

Se Google anmeldelser her