Trylleskolen

Peter har lavet Trylleskolen sammen med sine tryllevenner, fordi de var trætte af dårlige Youtube-videoer

Rune Klan Trylleskolen

Rune Klan forklarer et af hans move på TrylleskolenPeter Jakobsen

del artikel

Dårlige forklaringer, dårlige udførte greb, fokus på de absolut forkerte moves, ingen forståelse for Misdirection, psykologi, præsentation og så videre. 

Meget kort Youtube har givet adgang til en masse trylleamatører, som ikke ved hvad de taler om.

Og det værste er, at nybegyndere tror, at det er det, som er rigtig trylleri.

Der er selvfølgelig en masse godt ved Youtube. Det gør trylleri populært og lettilgængeligt. En masse får interesse for trylleriet. Der er en masse inspiration i de millionvis af tryllevideoer som er på Youtube. Og det er rigtigt godt.

Problemet er...

Det kræver viden om trylleri, før du ved hvad er godt og skidt. Det betyder, at du ofte lære det forkert og DU ved det ikke. For hvordan skulle du vide det, hvis du aldrig har mødt en rigtig tryllekunstner - en ekspert.

Et andet stort problem er, at Youtube-videoerne er lavet til skærm - ikke til den virkelige verden. Det er meget tydeligt, når du oplever en som kun har lært fra Youtube. Tempoet er ofte for højt, fokus er på hænder og den manglende forståelse af psykologien gør, at de ikke får den den respons på trylletricket, som de fortjener. Og det er ikke din skyld.

Er du træt af You-tuber, som ikke kan trylle rigtigt?

Prøv Trylleskolen. Her får du de ægte trylleeksperternes forklaringer på hvordan man tryller.  Sammen med Peter få du undervisning fra tryllekunstnere som Klaus Mulbjerg, Rune Klan, Joachim Solberg, Pegani og flere andre. Vi forklarer i detaljer vores metoder, psykologi og teknikker.

Alt bliver forklaret på online-videoer på dansk af os selv.

På Trylleskolen afsløres f.eks.

Hvordan og hvornår Rune Klan laver sit Topchange

Hvorfor jeg flytter vægt henimod tilskueren - lige før tilskuer trækker et kort. Det er der en god grund til.

De trylletricks som Klaus Mulbjerg har optrådt og tjent penge på i 20 år

Værtshustricket som Joachim Solberg imponerede Dai Vernon med. ( Dai Vernon er ham som er ophavsmanden til den måde ALLE Trylleeksperter bruge timing og psykologi)

Ja- det er en ultrakort liste - det er bare enkelte eksempler på noget af den insider viden du får adgang til på Trylleskolen.

TRYLLESKOLEN har over 300 danske tryllevideoer

Trylleskolen Peter, klaus og rune

Klaus, Peter og Rune taler psykologi på Trylleskolen

Trylleskolens er inddelt i forskellige kategorier, som dækker de fleste forskellige områder indenfor trylleri. Vi har kategorier om korttrylleri, generelt trylleri, børnetrylleri, mønter, reb, tørklæder og så videre.

Hvert modul har masser af videoer, så du altid kan finde det, som passer til dig og dit niveau.

Besøg Trylleskolen. Klik her >>

Vil du vide mere?

Peter Jakobsen

Om Peter Jakobsen

Jeg er professionel tryllekunstner på 27. år. Jeg optræder til alle slags fester og har +5000 trylleshows erfaring. På min Trylleskole underviser jeg sammen med mine tryllevenner. Vi gør det, fordi vi elsker tryl.