Trylleskolen består af 334 danske tryllevideoer

Peter skabte i perioden 2008 til 2016 Trylleskolen, fordi han og hans venner var trætte af dårlige Youtube-videoer

Dårlige forklaringer, dårlige udførte greb, fokus på de absolut forkerte moves, ingen forståelse for Misdirection, psykologi, præsentation og så videre. 

Meget kort Youtube har givet adgang til en masse trylleamatører, som ikke ved hvad de taler om.

Det værste er, at nybegyndere tror, at det er det, som er rigtig trylleri.

Der er selvfølgelig en masse godt ved Youtube. Det gør trylleri populært og lettilgængeligt. En masse får interesse for trylleriet. Der er en masse inspiration i de millionvis af tryllevideoer som er på Youtube. Og det er rigtigt godt.

Problemet er...

Det kræver viden om trylleri, før du ved hvad er godt og skidt. Det betyder, at du ofte lære det forkert og DU ved det ikke. For hvordan skulle du vide det, hvis du aldrig har mødt en rigtig tryllekunstner - en ekspert.

Et andet stort problem er, at Youtube-videoerne er lavet til skærm - ikke til den virkelige verden. Det er meget tydeligt, når du oplever en som kun har lært fra Youtube. Tempoet er ofte for højt, fokus er på hænder og den manglende forståelse af psykologien gør, at de ikke får den den respons på trylletricket, som de fortjener. Og det er ikke din skyld.

På Trylleskolen får du de ægte trylle-eksperternes forklaringer på trylleri 

Sammen med Peter få du undervisning fra tryllekunstnere som Klaus Mulbjerg, Rune Klan, Joachim Solberg, Pegani og flere andre. Vi forklarer i detaljer vores metoder, psykologi og teknikker.

Alt bliver forklaret på online-videoer på dansk af os selv.

Trylleskolens er inddelt i forskellige kategorier, som dækker de fleste forskellige områder indenfor trylleri. Vi har kategorier om korttrylleri, generelt trylleri, børnetrylleri, mønter, reb, tørklæder og så videre.

Hvert modul har masser af videoer, så du altid kan finde det, som passer til dig og dit niveau.

Besøg Trylleskolen. Klik her >>

Om Peter Jakobsen

Professionel tryllekunstner på 27 år og over 6000 trylleshows erfaring. Peter har skabt Trylleskolen.dk , hvor Danmarks bedste tryllekunstnere forklarer deres hemmelige tricks og metoder. Vi gør det, fordi alle skal have mulighed for at lære at trylle rigtigt. 

Vil du vide mere?