1. Hvad koster du?

Jeg kan berolige dig med, at jeg er til at betale for de fleste, og prisen har været den samme i 20 år. Jeg er blandt de billigste af de professionelle tryllekunstnere i Danmark. 

pengetricket

Den præcise pris afhænger af hvor jeg skal optræde og hvem jeg skal optræde for. Der er forskel på om det er til en privat fest i nabobyen eller om det for et internationalt medicinalfirma på engelsk 723 km fra min bopæl. 

Klik her og prisen til din fest eller arrangement!

Jeg e-mailer lynhurtigt et tilbud. Er jeg booket, anbefaler jeg en kollega.

2. Hvor længe optræder du?

Mit trylleshow varer typisk 35-40 minutter. Varighed tilpasses altid jeres fest. F.eks. er det senere på aftenen er 30 minutter ofte passende. Er det under bryllupsmiddagen 15 til 20 minutter perfekt. 

ved konfirmandens bord

Vi aftaler på forhånd, hvad er perfekt til din fest eller jeres arrangement. 

3. Hvor mange kan du optræde for?

Intet publikum er for småt – faktisk behøves der kun at være en person. Som oftest optræder jeg for grupper fra 15 til 80 personer. Er I over 80-100 personer, er det ofte en god ide med mikrofon og lille scene. men det kommer naturligvis an på lokalet. Det er vigtigt, at alle kan høre og se mig tydeligt. 

Skoleshow

Er der en scene, hvor folk sidder som i et teater, kan jeg optræde for 500 personer.

Når det er close-up trylleri under en f.eks. festmiddag eller reception, hvor jeg blot cirkulerer rundt, er der ingen tilskuer-begrænsning. Ved større arrangementer kan jeg medbringe nogle dygtige kollegaer. 

4. Hvor meget plads behøver du?

Jeg kan optræde i alle slags rum. Jeg har prøvet det meste - lige fra store scener, kantiner, restauranter, sportshaller til private stuer. Det vigtigste er blot, at der ingen tilskuere er bagved mig, da de ikke vil kunne se ordentligt.

40 års fest

Er det close-up trylleri, så kan jeg optræde under alle forhold.

5. Hvilke steder optræder du?

Jeg optræder i hele landet og for hvilket som helst publikum. Det vil sige at jeg kommer ud til private fester, firmafester, foreninger, grundejerforeninger,  skoler, foreninger, dagcentre, biblioteker, institutioner, ældrecentre og så videre.

6. Hvad laver du?

Jeg får folk til at grine......

griner

Det er ikke trylleri, som man normalt ser det i fjernsynet. Publikum involveres i høj grad i showet. Det er dem, som er hovedpersonerne. Glem alt hvad du tror om trylleri. Her er ingen duer eller kaniner. Numrene er en blanding af gedigent tryllehåndværk og komik. Det er min beskedne mission som tryllekunstner, at få folk til at elske trylleri.

7. Er det sjovt?

Ja! Det er underholdning, og et publikum skal underholdes. Det absolut vigtigste for mig er at underholde, skabe god stemning og en fælles oplevelse, hvor alle griner og har det sjovt sammen.  

8. Er det for voksne?

Ja! Det er længe siden, at jeg har fået det her spørgsmål. Efterhånden som flere og flere har oplevet en god live-tryllekunstner, så ved rigtigt mange, at trylleri i højeste grad for voksne.

Jeg hører en gang imellem om festudvalg, der ikke tør hyre en tryllekunstner. De er bange for, at det ikke er sjovt nok. Jeg ved ikke helt hvorfor, men det som om mange mennesker har et fastlåst billede af, hvad en tryllekunstner er og kan. Det er i al beskedenhed min mission her i livet at ændre!

Prøv f.eks. at læse hvad Aim-Nielsen skriver:

"der var nogle stykker, der var lidt negative over, at vi havde bestilt en tryllekunstner til at underholde os. Men der var ikke gået mange sekunder af dit show, før du fik vendt deres negative holdning. De overgav sig totalt. Se det er en evne, som jeg ved er meget svær, men som du besidder - dygtigt" AC Nielsen-AIM

9. Kan du optræde for børn?

Ja. Jeg optræder gerne for børn. Faktisk var det sådan, at i mine første 5 år som professionel tryllekunstner optrådte jeg udelukkende for børn. Det skete under mit daværende kunstnernavn KAZAB, hvor jeg optrådte på hundredvis af institutioner, skoler og biblioteker. 

Børn ja tak

Med tiden gik jeg efterhånden mere over til at underholde voksne. I dag er 90% er mine shows kun for voksne og 10 % er for børn og for hele familien.

10. Kan du gøre det personligt? 

Til dels. Jeg tilpasser ethvert show til stedet. Rent praktisk er jeg klar til hvad som helst, når jeg kommer ud til et arrangement. Det vil sige, at jeg stikker en finger i jorden og finder ud af, hvad publikum er til.

Til private fester skriver jeg ikke tekster af mere personlig karakter eller inddrager personlige ting i showet. Til gengæld inddrager jeg altid festens hovedperson i showet og laver noget sjov med vedkommende. Det virker personligt og fungerer som en naturlig del af underholdningen.

Til firmaer er det en anden sag. Her kan jeg målrette indhold, så det passer med f.eks. jeres temadag. Det kan f.eks. være om kommunikation og samarbejde.

12. Jeg har aldrig hørt om dig. Hvem er du?

Jamen dog, det har jeg hørt før. Hvad kan jeg sige? Du har vel heller ikke hørt om alle musikere eller fodboldspillere i Danmark?

Jeg hedder Peter og er professionel tryllekunstner og regnes af kollegaer for at være blandt de dygtigste i Skandinavien. Nu er det jo min hjemmeside, som du er havnet på, så du kan læse mere om mig lige her.

13. Kan du leve af at trylle?

Jeps! Jeg levet af at trylle i snart over 27 år og har kunne forsørget min familie ved kun at tryller. 

14. Har du selv skrevet udtalelserne?

Nej. så selvglad er jeg heller ikke. Alle "publikums oplevelser" og anmeldelser er ordret citeret fra skriftlige anbefalinger og mails fra tidligere kunder. 

Jeg medgiver, at nogle af dem lyder lidt vilde. De er dog 100% autentiske. Jeg ved, at det giver høje forventninger til mit show. Der er noget at leve op til - hver gang.

Alle billeder på denne hjemmeside er også fra trylleshows i private hjem, firmaer og enkelte offentlige shows. 

15. Hvordan bliver man tryllekunstner?

At være tryllekunstner er noget, man selv uddanner sig til.

Trylleskolen Ringspillet

Peter underviser i Det kinesiske Ringspil

Du kan læse mere om at lære at trylle her

16. Min søn er 11 år og elsker trylleri. Hvordan starter han?

Det bedste er nok at kontakte Pegani og tale med Steen, Jacob eller Betina om hvilke tricks, der er velegnet til at starte med. Derfor: Skal man starte, er der ingen vej udenom Pegani.

Pegani

Et andet sted man kan starte, er at gå ned på biblioteket og kigge under reolen ved 79.37. Der står alle tryllebøger. En tredje god mulighed er at melde sig ind i en trylleklub. Her møder man andre ligesindede. 

Selvfølgelig er der min Trylleskole, hvor du lære at trylle af mig, Rune Klan, Klaus Mulbjerg, Joachim Solberg og alle de dygtigste tryllekunstnere i Danmark.

17. Kan jeg få privatundervisning hos dig?

Jeg tager ingen private elever mere. Du kan jo tjekke min trylleskole ud, og så er du godt begyndt. Her underviser jeg sammen med Danmarks absolut dygtigste tryllekunstnere. Du kan starte med at komme på min gratis Trylleskole.

Om Peter Jakobsen

Professionel tryllekunstner på 27 år og over 6000 trylleshows erfaring. Peter har skabt Trylleskolen.dk , hvor Danmarks bedste tryllekunstnere forklarer deres hemmelige tricks og metoder. Vi gør det, fordi alle skal have mulighed for at lære at trylle rigtigt.