Trylleshows for børn

Til skoler, institutioner, foreninger, firmaer, familiefester, fritidsaktiviteter, biblioteker, spejder, sportsklubber, juletræsfester og børnefødselsdage

Tryllekunstner til børn og familie

Trylleshowet er tilpasset forskellige aldersgrupper. For de små børn er der fokus på interaktive sjove tricks, mens de store børn og voksne kan nyde trylle-artisteri og involverende humor.

Skal jeg trylle til jeres arrangment?

Jeg hedder Peter jakobsen og er ekspert i at optræde for et publikum af børn, unge og voksne. Jeg har optrådt til tusindvis af shows på skoler, firmaer, biblioteker, private fester, børnehaver, grundejerforeninger og så videre.

Jeg vild med det og er især opmærksom, at det skal være en god oplevelse for både børn og voksne, så alle får en god oplevelse, som de husker længe efter. Showet er meget fleksibelt og kan spilles under næsten alle forhold. 

Hyggelig stemning

Peter har været til vores familiearrangementer flere gange. Hver gang er der en hyggelig stemning og en skov af hænder fra børn, som vil være med. Både børn og voksne er godt underholdt.

Peer Laier

Dansk Industri

underholdning til fest
Spejdershow

magi i enhver afskygning.

Det børnene kunne opleve, hvis de ellers kunne koncentrere sig for krampen i lattermusklerne, var magi i enhver afskygning. Selv de, der for længst er holdt op med at tro på julemanden, har nok svært ved ikke at tro på Peter Jakobsen.

Fyns Amt avis

Efter Peter havde optrådt på lokalt bibliotek

virkelig sjovt!

Vi har igennem flere år booket Peter Jakobsen til at lave underholdning for vores gæster (og deres børn) når vi to gange om året laver velkomstarrangement for nye borgere til Kommunen. Peter er bare så god! Hver gang. Publikum i alle aldre fniser, griner og spøger med, og det er virkelig sjovt og hyggeligt. Sidst havde vi en del nydanskere, som ikke kendte så meget til begrebet tryllekunstnere, og de blev så opslugte, at de helt glemte at komme med bussen! Peter er virkelig en fantastisk dygtig tryllekunstner, og han kan kaste en magisk skær over en hvilken som helst sammenkomst. Anbefales varmt!

Carina Bell Bastlund Woollhead

Nykøbing Falster Kommune

Soleimas fødselsdag

læs her

Hvad andre skriver

Jeg var ikke selv med, da jeg havde ferie, men jeg siger dig: mine kolleger var begejstrede !!! De var stadig helt høje, da jeg kom tilbage.

Sorø Bibliotek

både små børn, vores FDF-kreds, forældre og bedsteforældre, menighedsråd og ansatte, havde en oplevelse, der vekslede mellem ekvilibristisk nerve og befriende latter.

Skt. Markus Pastorat

Ud over det forunderlige i trylleriet var det også meget humoristisk, så børnene skreg af grin. Tryllekunstneren holdt simpelt hen børnene i sin hule hånd i de tre kvarter, forestillingen varede.

Holbæk Amtsavis

Kanon morsomt

Vi havde Peter til at underholde ved vores sommerfest i Måløv Park. Og det var rigtig godt. Kanon morsomt. Peter er hamrende god til at spille sammen med det eksisterende publikum. Kan varmt anbefales

Måløv park grundejerforening

Frank Vinding

hurtig i replikken 

Vi havde Peter til at underholde til vores grundejerfest. Både børn og voksne morede sig. De voksne kom efterfølgende og sagde at det var mange år siden de havde grinet så meget. Peter er hurtig i replikken og meget dygtig til at snyde vores mest årvågne publikum. Kan klart anbefale ham..

Grundejerforeningen Søagerbakken

Alice Blicher Brastgaard

Hvad gør dig anderledes?

respekterer børnenes grænser

Peter Jakobsen respekterer børnenes grænser samtidig med, at han giver dem chancen for at være noget særligt.

Alt efter børnenes formåen bliver de inddraget som hjælpere i trylle-showet. Der bliver altid grinet meget, når Peter Jakobsen optræder. Både børn og voksne morer og undre sig.

Vi kan hermed give Peter Jakobsen vores allerbedste anbefaling.

Rigshospitalets Børneprogram

hvert show er tilpasset jeres fest

Hvert show er helt unikt, da underholdningen tilpasses jeres fest og hvem I er. Jeg har mange års erfaring i at stikke fingeren i jorden, fange stemningen og improvisere. Derfor er showet nyt hver gang - også for mig. 

glad underholdning

Jeg optræder for at gøre jer glade, og samle alle i en god fælles oplevelse. Det gøres lettest ved at alle griner og har det sjovt sammen - også dem som hjælper til undervejs. 

Højt teknisk trylle niveau

Jeg har igennem næsten 30 år undervist og rådgivet kendte og ukendte tryllekunstnere både i trylleri og kunsten at optræde. På min online-trylleskolen har jeg + 1000 elever.

professionel kommunikation

Jeg ved, at for mange er det første gang de skal booke underholdning, og er lidt usikre. Derfor modtager du e-mail-kontrakt. Vi har opfølgende kommunikation i ugen før showet og på selve dagen.

sjældent set evne 

Det var en bragende succes; Peter Jakobsen har en sjældent set evne til at komme i kontakt med børnene og fastholde deres opmærksomhed. Han underholdt uden besvær samtlige skolens klasser - 450 børn - i hen imod 3 kvarter.

Stengård Skole

Skoleshow

Tryllerier til børnefødselsdag

Fødselsdagsbarnet er naturligt centrum, men alle gæsterne til fødselsdagen deltager alle aktivt i tryllerierne. De hjælper tryllekunstneren, låner Peter ting og sager eller kommer med tilråb og forslag til hvad der skal ske.

Eleverne jublede og grinede 

Der var 560 elever og 70 lærere til stede. Man må sige at Peter lever op til sine anbefalinger. Han klarede opgaven fantastisk. Eleverne jublede og grinede, og jeg så adskillige lærere tørre tårer af kinderne, mens de hulkede af grin over kollegaer, der fungerede som Peters hjælpere! Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra elever og lærere - også fra nogle, der ellers ikke finder trylleri særligt interessant - nok fordi Peter Jakobsen er andet end "kun" tryllekunstner!

Kastrupgårdsskolen

tryllekunstner med mor og barn on stage
Mathilde 4 år

Jeg har aldrig hørt om dig!

Jeps - det har jeg hørt før, men skyldes nok, at jeg pænt har takket nej tak til TV, film, aviser, udland og den slags de sidste mange år. 

Hvis du vil vide lidt mere om mig og min baggrund, så kan jeg kort nævne, at jeg har fem børn, er uddannet klovn, hypnotisør og har skabt en online-Trylleskole.

Tryllekunstner Peter Jakobsen
mors 60 års fest

Trustpilot

Se Trustpilot anmeldelser her

Facebook

Se Facebook anmeldelser her

Google

Se Google anmeldelser her