Trylleshows

Peter Jakobsen målretter altid sit show til det publikum, som er tilstede. Der er trylleshows til private fester, firmaer, institutioner, foreninger...

Underholdning til private fester

Trylleshows til konfirmation, bryllup, sølvbryllup, familiefester og runde fødselsdage – og det er uanset om fødselaren fylder 18, 60 eller 80 år. Showet passer perfekt ind i stuen, festlokalet, restauranten, haven...

underholdning til fest
firmafest

Underholdning til firma

Perfekt som indslag, hvor I har brug for et sjovt indslag under festmiddagen eller måske underholdende afbræk fra det seriøse.  Peter kommer med en erfaring fra Danmarks 1000 største som mindste firmaer

Trylleshow for børn & familie

Sjovt og nærværende familieshow for mennesker i alle aldre. Til grundejerforeninger, familiefester, juletræsfester, institutioner, skoler, foreninger, som søger en sjov tryllekunstner for børn og voksne.

Underholdning til konfirmation

Trylleri er perfekt som underholdning til konfirmationer, hvor mange aldersklasser er samlet. Peter er ekspert i at fange både børn, unge, voksne og ikke mindst konfirmanden. 

Underholdning til fødselsdagen

Underholdning til runde og halvrunde fødselsdage. Trylleshows til alle aldersklasser lige fra 3-årige til 6, 10, 18, 30, 40, 50, 60, 70, 75, 80 og 90 års fødselsdage. Underholdningen målrettes præcis selskabets sammensætning.  

firmafest i DR

Magic show in English

Peter’s Magic & Comedy is very flexible and can perform under all circumstances. So If you’re looking for live entertainment that makes you and your coworkers WONDER and LAUGH this could be something for you. 

Underholdning til julefrokost

Interaktiv glad trylleshow som samler alles opmærksomhed. Underholdningens interaktive natur gør det særdeles perfekt som underholdning til julefrokoster.

Fødselsdagsfest

Tryllerier til børnefødselsdag

Fødselsdagsbarnet er naturligt centrum, men alle gæsterne til fødselsdagen deltager alle aktivt i tryllerierne. De hjælper tryllekunstneren, låner Peter ting og sager eller kommer med tilråb og forslag til hvad der skal ske.

Jeg har aldrig hørt om dig!

Jeps - det har jeg hørt før, og det skyldes nok, at jeg pænt har takket nej tak til TV, film, aviser, udland og den slags de sidste mange år.

Hvis du vil vide lidt mere om mig og min baggrund, kan jeg kort nævne, at jeg har fem børn, er uddannet klovn, hypnotisør og har skabt en online Trylleskole.

Tryllekunstner Peter Jakobsen

Lyder det som noget for jer? 

Kontakt Peter! Få prisen til jeres fest og hør om han er ledig

Trustpilot

Se Trustpilot anmeldelser her

Facebook

Se Facebook anmeldelser her

Google

Se Google anmeldelser her