Tryllekunstner til firmafest

Til firmafester, julefrokoster, sommerfester, kick-off, internationale selskaber og enhver form for festmiddage, hvor I har brug for et samlende indslag.

Sluk hjernen, fest og grin sammen!

Sjov og inddragende underholdning hvor alle i firmaet på skift griner og måber. Det er firmaunderholdning, der fanger alle på tværs af alder, køn, nationalitet og status. Peter optræder både på dansk og på engelsk

underholdning i firma

Skal jeg trylle til jeres firmafest?

Jeg hedder Peter Jakobsen og er ekspert i firmaunderholdning. Her på siden kan I læse lidt om hvad andre har oplevet til deres firmaarrangementer. Underholdningen, som jeg tilbyder, er en blanding af komik, tryl og aktiv involvering. Det er ikke et show, hvor I bare sidder passivt og kigger på. I med i showet og enkelte udvalgte bliver stjernerne. 

Smittende humør

Alle de jeg hidtil har talt med har rost din optræden og smittende humør. Du er god til at inddrage publikum og du er nærværende. Især hylede folk af grin, da du gennemførte seancen med de to taxi-chauffører.

3F, Sydfyn

Peter optrådte til festmiddag efter generalforsamling 

Vi fik rørt lattermusklerne

Fra du trådte ind i lokalet formåede du at fortrylle os med al verdens magi – samtidig fik vi rørt lattermusklerne, da dit trylleshow var en herlig kombination af professionel trylleri og en afsmittende humor. Specielt dine tricks med pølser og pølsebrød vakte opsigt blandt os alle.

Steff-Houlberg

Festmiddag

hamrende morsomme show

Standup comedy af format kombineret med geniale tricks og fiksfakserier, eller var det omvendt? Stor applaus til Peter Jakobsen for dette forrygende og hamrende morsomme show. Og det var - som de siger i showbizzz - a tough act to follow.

Brødrene Hartmann

Peter optrådte til firmafest

Underholdning til julefrokost

Interaktiv glad trylleshow som samler alles opmærksomhed. Underholdningens interaktive natur gør det særdeles perfekt som underholdning til julefrokoster.

Fødselsdagsfest
firmafest i DR

Magic show in English

Peter’s Magic & Comedy is very flexible and can perform under all circumstances. So If you’re looking for live entertainment that makes you and your coworkers WONDER and LAUGH this could be something for you. 

læs her

Hvad andre skriver

Peter kom og tryllede til vores firmajulefrokost på Nimb. Han var helt fantastisk og alle gæsterne var godt underholdt.

Kristina Kroos

GRATHWO

Peter skabte stemning i det øjeblik han trådte ind af døren!!!
Super dygtig, underholdende og ikke mindst smilende entertainer.
Vi var alle blown away over magien og har efterfølgende talt meget om Peter show. Peter kan helt klart anbefales og så til en super fair pris.

Rikke Bang

Ahlsell

Vi havde arrangeret Peter til at underholde til vores firma fest hos DE BLÅ MÆND. Det var en stor succes, alle morede sig fantastisk og aftenen forløb helt perfekt, efter Peter havde varmt godt op under alle de ansatte. Vi kan varmt anbefale Peter til et hvert arrangement.

Andreas Skeel Frandsen

De blå mænd

Hvad gør dig anderledes?

God situationsfornemmelse

Peter Jakobsen er en dygtig og meget underholdende tryllekunstner.

Vi havde inviteret ham til at optræde ved en sommerfest og det var meget underholdende for både de ældre, gæster og de ansatte. Alle havde en særdeles hyggelig eftermiddag. 

Professionel underholdning - god situationsfornemmelse - tilpasset show til publikum og omstændigheder - varmt og interesseret samarbejde.

Pia Andersen

arrangør af firmaarrangement

hvert show er tilpasset jeres firmafest

Hvert show er helt unikt, da underholdningen tilpasses jeres arrangement og hvem I er. Jeg har mange års erfaring i at stikke fingeren i jorden, fange stemningen og improvisere. Derfor er showet nyt hver gang - også for mig. 

glad underholdning

Jeg optræder for at gøre jer glade, og samle alle i en god fælles oplevelse. Det gøres lettest ved at alle griner og har det sjovt sammen - også dem som hjælper til undervejs. 

Højt teknisk trylle niveau

Jeg har igennem næsten 30 år undervist og rådgivet kendte og ukendte tryllekunstnere både i trylleri og kunsten at optræde. På min online-trylleskolen har jeg + 1000 elever.

professionel kommunikation

Jeg ved, at for mange er det første gang de skal booke underholdning, og er lidt usikre. Derfor modtager du e-mail-kontrakt. Vi har opfølgende kommunikation i ugen før showet og på selve dagen.

Målretter showet

Virkeligt sjovt show! Peter er god til at improvisere og benytte sig af det, som sker i øjeblikket mellem ham og publikum. Peter sætter sig ind i, hvem hans publikum er og målretter showet efter det, hvilket er skønt. Vi benyttede ham til et firma-arrangement, og det passede godt. Dejligt at grine med kollegaer. Kan varmt anbefale Peter til både arbejde- og fest-arrangementer

Trine Frederiksen

Psykologisk rådgivning

Super godt show

Vi havde glæde af Peters tryllerier ved vores firmajulefrokost med 120 personer. Super godt show hvor alle blev snydt og følte sig rigtig godt underholdt. Varmeste anbefalinger her fra.

Carsten Lauridsen

Portas

Jeg har aldrig hørt om dig!

Jeps - det har jeg hørt før, men skyldes nok, at jeg pænt har takket nej tak til TV, film, aviser, udland og den slags de sidste mange år. 

Hvis du vil vide lidt mere om mig og min baggrund, så kan jeg kort nævne, at jeg har fem børn, er uddannet klovn, hypnotisør og har skabt en online-Trylleskole.

Tryllekunstner Peter Jakobsen

Lyder det som noget for jer? 

Kontakt Peter! Få prisen til jeres fest og hør om han er ledig

Trustpilot

Se Trustpilot anmeldelser her

Facebook

Se Facebook anmeldelser her

Google

Se Google anmeldelser her