Danmarks mest ukendte berømte tryllekunstner

Det er Peter yderst til venstre med publikum i centrum FORDI det er Publikum der er stjernerne.

Du har nok ikke hørt om ham før

Peter er for den store offentlighed en totalt ukendt person, men han er ikke desto mindre en af de mest travle og efterspurgte tryllekunstnere i Danmark.

Der er mange,  som forveksler Peter med en komiker, for der grines meget, men Peter holder stolt fast: Han er tryllekunstner med stor T.

Nærkontakt af 3. grad

Peter har sin helt egen tryllestil

Det, der især kendetegner Peters særlige stil, er hans evne til at stikke en finger i jorden, fange stemningen og få publikum til at elske trylleri. Hans tryllerier involverer publikum på en nærværende og humoristisk måde. Som tryllekunstner er han blandt kollegaer anerkendt , som en af de dygtigste tryllekunstnere i Skandinavien.

Hvordan kan du lære at trylle

Hvordan bliver man tryllekunstner? Hvor køber man tryllenumre? Hvilke trylleklubber findes der i Danmark?

Læs mere om at trylle her

På Peters Trylleskole kan alle lære at trylle

Peter har udviklet en online trylleskole, hvor alle kan lære at trylle af de bedste i Danmark. Han har samlet de dygtigste tryllekunstnere i Danmark, som forklarer i detaljer hvorfor de gør som de gør. Man lærer de samme teknikker, som de professionelle selv bruger.

Han underviser også hospitalsklovne

Det er sjælendt, at Peter underviser live, men gennem de sidste syv år holdt workshop for hospitalsklovne i hvordan man nænsom tryller for syge børn.

Har international agent

Peter er en af de få tryllekunstnere, som har et international Agency, som booker ham til udenlandske firmaer. I Danmark bookes Peter direkte hos ham selv eller dansk bookingbureau.

Scarlettentertainment booker Peter
Scarlettentertainment booker Peter

Lavede sit første trylleshow som 8-årig

Peter har fra sin tidligste barndom manipuleret og fortryllet sine omgivelser. Peter fik sit første tryllesæt i julegave fra Topps Magic, da han var 8 år. Han lavede kort tid efter sit første show for 200 personer. Hele sin barndom og ungdom har Peter optrådt til private fødselsdage, institutioner, sin familie og andre som gad se ham. Årene gik og ganske naturligt blev han efterhånden professionel tryllekunstner. Men vejen var lang. Først skulle han undervises og siden selv undervise…

Fra international mime og klovne skole

Peter gik et år på THE COMMEDIA SCHOOL, en international mime og klovneskole. Forløbet gav en grundlæggende baggrundsviden om det at være artist, sammen med en forståelse af kroppen og psykens betydning, når man skal være en nærværende og tændt performer. Skolen eksister stadig og har elever fra hele verden. Besøg TheComediaSchool

Dramalærer i 6 år i kreativ dramatik

Peter har været dramalærer på Gøglerskolen i København, hvor han underviste i diverse kunstformer og dramatiske stilarter. Den daglige undervisning bestod som af dramaøvelser i kommunikations- og samarbejdstræning, kreativitetsøvelser og den slags. Udover det rent fagtekniske og socialpædagogiske, fungerede Peter som instruktør og fødselshjælper på elevers ideer og projekter. Nu hedder skolen AFUK og er særdeles velfungerende. Besøg AFUK

Tryl til en konfirmation. Pludselig kom to små børn, som ville være med

International certificeret hypnose terapeut

Peter er en nysgerrig og videbegærlig person, så han er altid i gang med at dygtiggøre sig i et eller andet. Han har tidligere taget det første niveau i NLP og hypnose, men det var langt fra nok. Så de seneste to år har han studeret hypnose meget intenst hos Dansk Hypnose akademi.   Peter laver IKKE showhypnose, men bruger det i terapeutisk øjemed. Han er langsomt ved at starte en lille privat klinik op i lokal området. Klik og se Sorø Hypnose her

En familie selfie

Sara med i et 20 år gammelt reklamefoto

Peter har ingen kaniner, men masser af børn

Helt privat så lever Peter en pæn og næsten borgerlig tilværelse med sin kæreste gennem mange år og deres 5 børn. De bor på landet, nær Sorø, i et 110 år gammelt hus. Her lever de på livet løs, som var de med i en dansk familiefilm.

Det er for hele familien

JA TAK! Send et uforpligtende tilbud

Tryllekunstner garanti: Er Peter allerede optaget eller ikke til jeres budget, så anbefaler han en dygtig og billigere kollega.

Flere muligheder

Svar de 20 spørgsmål Peter altid får

Se og download pressefotos her

Om tryllerier til private fester her

Om tryl til firmafester her

Om tryllerier for børn & familie